کد خبر: 1171443
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۹
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از بررسی آخرین وضعیت امنیتی و انتظامی کشور با حضور معاون سازمان اطلاعات فراجا در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد.

به گزارش جوان آنلاین به نقل از فارس، شهریار حیدری در گفت‌وگویی با اشاره به جزئیاتی از نشست امروز (یکشنبه، ۲۵ تیر) کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، گفت: آخرین وضعیت مسائل امنیتی و انتظامی کشور با حضور معاونت سازمان اطلاعات نیروی انتظامی بررسی شد.

وی افزود: آمار و ارقام احصاء شده در حوزه‌های مختلف از امنیت پایدار در کشور حکایت می‌کند و در مجموع وضعیت امنیت کشور پایدار و با ثبات است.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در ادامه یادآور شد: در نشست امروز، گزارشی هم در خصوص برخی ناهنجاری‌های جامعه در حوزه معیشتی، اقتصادی و اجتماعی از جمله مباحث مرتبط با خانواده، طلاق، اعتیاد و آسیب‌شناسی این موضوعات ارائه شد، مسئولان سازمان اطلاعات فراجا در مجموع تأکید کردند که امنیت مناسبی در کشور برقرار است و پلیس با اقتدار و توانایی کافی برای برقراری نظم و امنیت آمادگی دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار