کد خبر: 1156232
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۶
معاون تبلیغات و روابط عمومی سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی کشور گفت: اجرای قانون عفاف و حجاب، امنیت روانی و اجتماعی را در جامعه تضمین می‌کند.

به گزارش جوان آنلاین به نقل از فارس، سردار محمد بهرامی، معاون تبلیغات و روابط عمومی سازمان عقیدتی سیاسی فراجا به موضوع طرح عفاف و حجاب اشاره و اظهار داشت: اجرای قانون عفاف و حجاب، امنیت روانی و اجتماعی را در جامعه تضمین می‌کند.

معاون تبلیغات و روابط عمومی عقیدتی سیاسی انتظامی کشور گفت: دشمنان ایران که با هزینه‌های گزاف رسانه‌ای و تبلیغاتی برای ایجاد یأس و ناامیدی در بین مردم و ناامن کردن کشور ناکام ماندند؛ توطئه‌ای دیگری از سر گرفتند و آن بی‌حجابی در جامعه اسلامی ایران است؛ غافل از اینکه عفّت و حیاء زنان مومن و اصیل ایرانی در دنیا زبانزد است و اسناد تاریخی نشان می‌دهد که زنان ایرانی در هیچ دورانی برهنه و بی حجاب نبوده اند.

سردار بهرامی افزود: ایران ما در سایه انقلاب اسلامی و مجاهدت‌های ملت ایران و خود باوری زنان و مردان ایرانی به پیشرفت‌های خیره کننده‌ای در همه زمینه‌ها دست پیدا کرده است و امروز یکی از قدرتمندترین کشور‌ها در زمینه‌های مختلف علمی، پزشکی، دفاعی، سیاسی، فرهنگی و حتی اقتصادی در منطقه و جهان است.

معاون تبلیغات و روابط عمومی عقیدتی سیاسی انتظامی خاطرنشان کرد: البته پیشرفت و توسعه همه جانبه در سایه امنیت پایدار امکانپذیر است که یکی از مؤلفه‌های امنیت، امنیت روانی و اجتماعی است که دشمن آن را هدف قرار گرفته و قصد دارد با ترویج بی حجابی و بی حیایی در جامعه امنیت روانی و اجتماعی جامعه را مختل کند.

سردار بهرامی گفت: برای اجرای قانون عفاف و حجاب در جامعه همه باید پای کار بیایند و وظایفشان را انجام دهند و مجموعه انتظامی را در اجرای آن یاری کنند چرا که اجرای قانون عفاف و حجاب، امنیت روانی و اجتماعی جامعه را تضمین می‌کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار