سرویس فرهنگ و هنر جوان آنلاین: سیداحمد میرعلایی تهیهکننده پیشکسوت سینما با بیان این مطلب در گردهمایی سینماگران انقلاب و دفاع مقدس گفت: چرا تصور میکنیم هر طوری که ما فکر کردیم درست است؟ من اگر شب نشستم در مراسم دعای کمیل، دلم شکست و دلم لرزید، همان موقعیت را نمیتوانم به سینما بیاورم و همه موظف باشند که نگاه کنند. سینما یک فرمول دارد، یک دفتر لغت معنی دارد، باید تخصصمان را در این حوزه بالا ببریم، چگونه بالا میرود؟ با تمرین ما را از تمرین دور نگه داشتند تا خودمان را ارتقا ندهیم.
تهیهکننده سریال حضرت موسی افزود: بعد از ۴۰ سال انقلاب، هنوز تکلیف ما روشن نیست که سینمای ارزشی کجاست، سینمای غیرارزشی کجاست؟ مگر در جمهوری اسلامی سینمای غیرارزشی باید داشته باشیم؟ وای به حال ما با این سردر سینماها! الان با دوربین موبایل از سردر سینما آزادی فیلم و عکس بگیرید. این سردر سینماهای ما با این اسمهای فجیعی که روی این فیلمها گذاشتهاند، چه نسبتی با انقلاب دارد؟! راجع به شهید گمنام این سید عزیز ما (سیدجواد هاشمی) صحبت کرد، دل ما را لرزاند، این شهدای ما الان بیایند توی خیابانها قدم بزنند با این فیلمهایی که ما داریم، چه جوابی به آنها باید بدهیم.
میرعلایی در ادامه با تأکید بر اینکه یک نفر باید ترمز ولنگاری موجود در سینما را بکشد، ضمن انتقاد از مدیران سینمایی گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی ما خواب است که ببیند سینمای ما در چه وضعی است؟! کمیسیون فرهنگی مجلس جمهوری اسلامی کجاست؟ این مسئولان فرهنگی کجا هستند؟ وزیر ارشاد کجاست؟ مسئولان سینمایی کجا هستند که وضعیت سینمای ما چنین اسفبار شده است؟!
به خدا خجالت میکشیم که به سینما برویم. مراکز فرهنگی، مروج فساد هستند، پشتصحنه تئاترهای ما را لطفاً ببینید چه خبر است. به والله جوانان ما تقصیری ندارند، فضا را اینگونه دیدند، فکر کردند فضای هنری یعنی ولنگاری.
به خدا همین جوانان اگر جنگی پیش آید از جان مایه خواهند گذاشت و همیشه در میدان مبارزه خواهند بود.
جعفری، مدیرعامل باغموزه انقلاب و دفاع مقدس نیز در بخشی از این مراسم با اشاره به دستور ستاد کل نیروهای مسلح در رابطه با حمایت از سینمای دفاع مقدس اظهار داشت: قرار است تمام ظرفیتهای نیروهای مسلح در یک چارچوب مشخصی در خدمت سینمای دفاع مقدس قرار بگیرد تا بخشی از هزینهها کاهش پیدا کند. گام دومی که این مجموعه مصوب کرده بحث افزایش سالنهای سینماست و مجموعههای موجود ما مدتی است که سالنهای موجود در مجموعههای نیروهای مسلح را که میتوانند به سینمای دفاع مقدس کمک کنند احصا میکنند تا مورد بهرهبرداری و استفاده مردم قرار گیرند.
به گفته وی مسئله بعدی تقویت شهرک سینمایی است که زیرمجموعه بنیاد فرهنگی روایت فتح است و با کمک این عزیزان ظرفیت عظیم آن ارتقا پیدا میکند. در این بین دیگر اقدام تشکیل تیم هنروران با بهرهگیری از سربازان رشتههای هنری در راستای کاهش هزینههای تولید است.
جمال شورجه نیز در این مراسم اظهار داشت: امیدوارم تا با ساخت سریال موسی (ع) پیروان حضرت موسی (ع) هم به انقلاب اسلامی ایران بپیوندند زیرا ما درواقع میخواهیم پیامبر مظلوم خودمان را تصویر بکنیم. برای رسیدن به این جایگاه و منزل از همه شما التماس دعا دارم و امیدوارم هر چه زودتر از روی ویلچر بلند شده و به بالای تپههای شهرک سینمای دفاع مقدس بروم که اکثر کارهای آن هم صورت گرفته است تا بتوانیم آنجا فیلمبرداری را شروع کنیم. در ادامه مراسم از مدیران سابق انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس تقدیر به عمل آمد.