فرج محمدقلیزاده در جلسه شورای شهر تبریز در تذکری به شهرداری تبریز درباره تبدیل وضعیت کارکنان شهرداری تبریز اظهار داشت: از شهرداری خواستیم بهصورت دقیق و شفاف این تبدیل وضعیت را انجام دهد اما اخیرا شاهد این هستیم که شهرداری بدون رعایت برخی ضوابط اقدام به تبدیل وضعیت تنها عدهای خاص کرده است.
این عضو شورای اسلامی شهر تبریز ادامه داد: امیدواریم دوباره شاهد جذب نور چشمیها در بدنه شهرداری نباشیم.
وی با انتقاد به عدم رعایت عدالت در برخی از بخشهای شهرداری از شهرداری تبریز خواست تا در مورد پرداخت حقوقها و بازنشستگیها و موضوع تبدیل وضعیت شفافسازی شود.
قلیزاده در بخش دیگری از تذکر خود خاطرنشان ساخت: پیش از این به شهرداری ابلاغ شده بود تا در مرکز علمی کاربردی از جذب دانشجو خودداری کند اما اخیرا شهرداری اقدام به جذب دانشجو بیشتر و افزایش رشتههای تحصیلی کرده است.