میلاد عبدی در پاسخ به این پرسش که برای تحقق شعار سال که امسال از سوی رهبر معظم انقلاب به نام « رونق تولید» نامگذاری شده است، چیست؟ اظهار داشت: نامگذاری سال ۹۸ از سوی رهبر معظم انقلاب به این نام، نقطه عطفی برای حل چالشهای مسائل اقتصادی امروز جامعه ماست.
این فعال دانشجوی استان آذربایجانشرقی تصریح کرد: برای محقق شدن رونق تولید باید همه مسوولان با جدیت تمام وارد میدان عمل بشوند و برای تحقق شعار سال حرکت جهادی از سوی سه قوه و مردم ضروری است.
به گفته وی برای تحقق شعار سال قوای مقننه، مجریه و قضائیه هر کدام به سهم خود باید تمهیدات و حمایتهای لازم را از تولیدکنندگان داشته باشند و در این راستا با بسترسازی مناسب سرمایهداران را به سمت کارهای تولیدی سوق بدهند.
رونق تولید، نقطه عطفی برای حل چالشهای مسائل اقتصادی در کشور است
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با تاکید بر اینکه رونق تولید زمینهساز بستر شکوفایی اقتصادی برای تولید کالاست، خاطر نشان کرد: انتظاراتی که در این راستا از مسوولان و دستاندرکاران این حوزه میرود این است که برای رفع موانع تولید، با وضع قوانین کارگشا و طرحهای تشویقی سرمایهگذاران را به سمت تولید هدایت کنند.
وی اضافه کرد: برای تعمیق تولید، سیاستگذاریها باید به نحوی باشد که نقدینگی موجود در کشور به سمت سرمایهگذاری در تولید روانه شود.
این فعال دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه لازمه رونق تولید، صادرات است، تاکید کرد: برای تحقق این مسئله نیز تولید را باید به سمت بازارهای خارجی بهخصوص بازارهای منطقهای که همسایگان خود، با داشتن بازار ۶۰۰ میلیونی، یک فرصت استراتژیک و مهم برای صادرات کرده است.
به گفته وی، نقطه مقابل این مبحث جلوگیری از واردات بیرویه محصولاتی که مشابه آن و شاید بهتر از آن در داخل کشور تولید میشود. این موضوع درصورت عدم توجه میتواند ضربات سنگینی بر بدنه تولید کشور وارد کند که متاسفانه گاها چنین وارداتی مشاهده میشود.
این فعال دانشجوی استان آذربایجانشرقی افزود: با رونق تولید میتوان ضمن ایجاد اشتغال و مشکلات معیشت مردم و مسائل اقتصادی را به نوعی حل کرد.
رونق تولید شاهکلید حل مشکلات کشور است
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه امید و نگاه به داخل باید« باور ما میتوانیم» باشد، گفت: حمایت حداکثری دولت از تولیدکننده، هدایت تسهیلات بانکی به خرید کالای ایرانی، خرید کالای ایرانی، درک شرایط جنگ اقتصادی توسط تولیدکننده، عزم جهادی کارگران و ارتقاء کیفیت کالای ایرانی، توجه به واحدهای تولیدی کوچک و بومی، بازاریابی صادراتی و تقویت دیپلماسی اقتصادی، بازنگری در قوانین منسوخ مربوط به سرمایهگذاری، توجه به مشتریمداری و تقویت خدمات پس از فروش برای تحقق رونق تولید ضروری است.
به گفته وی، شکوفایی اقتصادی کشور، با توجه به تحریمهایی که علیه کشورمان وضع شده، توجه به رونق تولید است و برای تحقق این امر عزم ملی لازم است.