وی افزود: 131 اکیپ نظارت ثابت و سیار در روز عید قربان در سراسر استان خوزستان از ساعت 7 صبح فعالت خود را آغاز خواهند کرد؛ این اکیپها شامل 29 دامپزشک و 128 بازرس ویژه گوشت هستند و همچنین امسال 40 ناظر روحانی بر ذبح شرعی در روز عید قربان فعالیت خواهند داشت.
مدیرکل دامپزشکی خوزستان با اشاره به تعیین محلهای مجاز کشتار دام در روز عید قربان در اهواز تصریح کرد: با هماهنگی شهرداری اهواز چندین نقطه شامل میدان نخلستان فاز 2 پادادشهر، کوی آلصافی، خیابان 22 بهمن، میدان دروازه، کوروش و حمیدیه برای کشتار دام تعیین شده است.
کنارکوهی با تاکید بر لزوم رعایت ضوابط بهداشتی در کشتار روز عید قربان گفت: امیدواریم با اطلاعرسانی شبکههای دامپزشکی به مردم در شهرستانها و نظارت بازرسان، از کشتار غیرمجاز و غیربهداشتی جلوگیری شود.
مدیرکل دامپزشکی خوزستان با اشاره به وضعیت کشتارگاه اهواز گفت: ما به کشتارگاه اهواز پروانه بهداشتی ندادهایم؛ البته بازرسان در کشتارگاه حضور دارند و نظارت میکنند.
وی ادامه داد: کشتارگاه قبلی اهواز یکی از معضلات بسیار بد اهواز بود که روزانه 1000 راس دام سبک و 150 راس دام سنگین در آن کشتار میشد که شامل 40 درصد کل کشتار استان خوزستان بود و با توجه به وضعیت بد آن، لازم بود که کشتارگاه صنعتی در اهواز ایجاد شود.
کنارکوهی گفت: ما به دنبال بهبود وضعیت بودیم؛ اشکالاتی در کشتارگاه صنعتی اهواز وجود دارد ولی با همین حال نیز وضعیت نسبت به سابق بسیار بهبود پیدا کرده و از نظر ما کشتارگاه صنعتی اهواز 80 درصد بهتر از وضعیت قبل است.
مدیرکل دامپزشکی خوزستان افزود: با این حال ما اکنون نیز شکایتهایی از کشتارگاه صنعتی اهواز داریم. هر لاشه پس از ذبح باید 24 ساعت در دمای 7 درجه سانتیگراد بماند و سپس عرضه شود. اکنون به دلیل نبود فضای نگهداری در کشتارگاه اهواز، این کار انجام نمی شود بلکه در قصابیها بازرسی آن انجام میشود.