کد خبر: 720033
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۶
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام خبرداد:
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار کرد: در حالی که شرکت های بزرگی در خوزستان فعالیت دارند و میلیاردها دلار در صنعت پتروشیمی، نیشکر و نفت سرمایه‌گذاری می‌شود اما مردم استان هیچ سهمی از آن ندارند .
معصومه صالحی

محسن رضایی در شورای برنامه ریزی خوزستان که در محل استانداری استان برگزار شد ، گفت: اهمیت و جایگاه استان در هیچ جایی کم نشده است بلکه همچنان موقعیت و اهمیت آن در اولویت قرار دارد.

وی با بیان اینکه توجه به خوزستان در برنامه ششم توسعه بسیار دیده شده است ، افزود: نمونه آن توسعه محور بنادر جنوب از خرمشهر تا چابهار است که تاکید فراوانی در برنامه ششم بر آن شده است.

رضایی با بیان اینکه خوزستان علاوه بر بحث اقتصاد در دو بعد دیگر یعنی اقتدار و امنیت آن نیز مورد توجه است، خاطر نشان کرد: خوزستان را خط مقدم جمهوری اسلامی می‌خوانند.

وی به محرومیت ها و کمبودها در خوزستان با وجود همه پتانسیل ها اشاره کرد و گفت: اینجا حلقه مفقوده‌ای بین فعالیت‌های اقتصادی و زندگی مردم وجود دارد. هزینه‌های فراوانی صرف ایجاد و انجام فعالیت‌های اقتصادی می‌شود اما اشتغال و درآمد آن برای استان ناچیز است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام وضعیت بحرانی رودخانه کارون، فرار سرمایه‌های انسانی، مالی و مادی، وقوع پدیده ریزگردها و بیکاری را نمونه بارز عدم بهره‌مندی از این درآمدها عنوان کرد و افزود:  در حال حاضر 400 هزار پروژه نیمه تمام در خوزستان که مربوط به دولت‌های گذشته می باشد، همچنان بلاتکلیف مانده است .

وی گفت: به عنوان یک خوزستانی از مسئولان استان انتظار دارم برای توسعه استان همت بلند داشته باشند و موقعیت استان را جدی بگیرند تا از ظرفیت‌های موجود حداکثر استفاده را ببریم و البته معتقدم در این راستا چند کار راهبردی باید انجام دهیم. یعنی با بودجه‌ای که به استان اختصاص می‌یابد و با توجه به حوزه اختیارات استان، برای توسعه گام برداریم.

همچنین در این نشست استاندار خوزستان با تاکید براینکه نگاه ما باید به سمت توسعه بلندمدت باشد، گفت: باید در مصوبات خود شرایطی را فراهم کنیم که توسعه بلندمدت در استان رقم بخورد و همه مردم خوزستان از آن بهره مند شوند.

عبدالحسن مقتدایی اظهار کرد: خوزستان دارای ظرفیت‌های فراوانی است که این ظرفیت‌ها در استان‌های دیگر اصلا دیده نمی‌شود اما با این وجود تعارض بسیاری در سرمایه گذاری‌های توسعه در خوزستان دیده می‌شود که یکی از برنامه‌های دیده شده در برنامه ریزی برنامه ششم توسعه، رفع این تعارضات است.

وی افزود: با برنامه ریزی‌هایی که انجام شده، امیدواریم در تمام مجموعه استان و کشور توسعه ای جامع و کامل اتفاق بیفتد.


 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها