کد خبر: 686966
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۳
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان کاشان، اجرای طرح تحول سلامت را تحولی عظیم در راستای تحقق اهداف انقلاب اسلامی دانست.

ابوالفضل صدرائیه اجرای طرح تحولنظامسلامت را زمینه‌ساز کاهش هزینه‌های بهداشتی درمانی مردم عنوان کرد و افزود: اجرای این طرح موجب شده تا بیماران، دغدغه‌ای برای پرداخت هزینه‌های درمانی نداشته باشند. وی با اشاره به هشت بسته خدمتی برنامه تحول نظام سلامت گفت: اجرای این طرح نیازمند مشارکت و تعامل آحاد جامعه و تمامی دستگاه‌های اجرایی است.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان کاشان، به افزایش رضایتمندی مردم در این راستا اشاره کرد و افزود:امیدواریم طرح تحول سلامتبا حمایت همه جانبه مسئولین و مدیران ادامه یابد و شاهد تحقق عدالت در سلامت باشیم تا آنجا که طبق فرمایش مقام معظم رهبری «هیچ بیماری جز رنج بیماری دغدغه دیگری نداشته باشد». صدرائیه، با اشارهبه آغاز مرحله سوم طرح تحول نظام سلامت از 15 آبان ماه جاری، یادآور شد: در این مرحله کهدر تمامی مراکز بهداشتی درمانی به اجرا در امده و شامل ارزش‌گذاری خدمات سرپایی و بستری است،تمام پرداخت‌ها در چارچوب قانونی از طریق کتاب ارزش نسبی خدمات سلامت صورت می‌پذیردو تمامی مراکز بهداشتی درمانی و بیمارستان‌های خصوصی و دولتی موظف به رعایت این تعرفه‌ها هستند.

در مرحله اول طرح تحول نظام سلامت، کاهش میزان پرداختی بیماران بستری در بیمارستان‌های دولتی، برنامه ترویج زایمان طبیعی، ارتقای کیفیت هتلینگ در بیمارستان‌های دولتی، حمایت از ماندگاری پزشکان در مناطق محروم، حضور پزشکان متخصص مقیم در بیمارستان‌های دولتی، ارتقایکیفیت خدمات ویزیت در بیمارستان‌های دولتی، برنامه حفاظت مالی از بیماران صعب‌العلاج، خاص و نیازمند و نظارت بر حسن اجرای برنامه‌های تحولنظامسلامت، اجرا شد.

مرحله دوم طرح تحول نظام سلامت مربوط به حوزه بهداشت شامل ارائه خدمات سلامت به عشایر، روستائیان و شهرهای زیر 20 هزار نفر، تامین سلامت در حاشیه شهرها و سکونت‌گاه‌های غیررسمی است و مرحله سوم این طرح نیز با ابلاغ اجرای مفاد کتاب "ارزش های نسبی سلامت جمهوری اسلامی ایران " کلید خورد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار