کد خبر: 673878
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۵
یکی از پرمصرف‌ترین موارد مصرف سیب‌زمینی، سرخ شده آن است که لذیذ و البته پر ضرر است.
دکتر برلیانت بزرگمهر، متخصص تغذیه گفت: حرارت دادن به مواد غذایی در مناطق هم سطح دریا، دمای مواد را برای پختن به ۱۰۰ درجه سانتی‌گراد و در مناطق مرتفع مثل تهران دما تا ۹۶ درجه سانتی‌زگراد می‌رساند.  
 
 
در مورد سرخ شدن مواد غذایی مثل سیب‌زمینی، درجه حرارت ماده غذایی به ۲۰۰-۱۸۰ درجه سانتی‌گراد می‌سد که در این دما، تقریبا اکثر مواد مغذی موجود در سیب‌زمینی از بین می‌رود و ارزش غذایی آن بسیار پایین می‌آید.  
 
 
دکتر بزرگمهر ادامه داد: وقتی حرارت بالا می‌رود، هضم مواد غذایی مشکل می‌شود و توقف طولانی در معده داشته و جذب مواد غذایی مشکل می‌شود و توقف طولانی در معده داشته و جذب مواد غذایی آن هم با مشکل مواجه می‌شود که درپی آن مقداری از مواد مغذی هم دفع می‌شود.  
 
 
این متخصص تغذیه افزود: جذب بالای روغن موقع سرخ شدن سیب‌زمینی، کالری آن را خیلی بالا می‌برد و چاق کننده است، علاوه بر این چربی آن برای قلب و عروق مضر است و به سلامت‌این ار‌گان‌ها لطمه می‌زند، ضمن اینکه موقع سرخ شدن، مواد اکسیژن که مضر هستند، تولید می‌شود که تجمع این مواد در بدن سر‌طانزا است.  

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار