کد خبر: 672582
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۷
پزشکان می‌گویند: باکتری اسیدلاکتیک موجود در عسل تازه می‌تواند جایگزینی طبیعی برای آنتی‌بیوتیک‌ها باشد.
 در شرایط فعلی که مقاومت به آنتی‌بیوتیک‌ها در سراسر جهان رو به افزایش است متخصصان در بررسی‌های خود دریافتند باکتری اسیدلاکتیک در عسل تازه می‌تواند جایگزین مناسبی برای آنتی بیوتیک باشد. بررسی‌ها حاکی از آن است که این باکتری چندین ترکیب ضدمیکروبی فعال تولید می‌کند.  
 
 
«توبیاس اولوفسون»، یکی از متخصصان این مطالعه از دانشگاه لوند سوئد گفت:‌ بسته به نوع تهدیدها، این باکتری نوع مناسبی از ترکیب‌های ضدمیکروبی را تولید می‌کند. زمانی که باکتری اسیدلاکتیک روی عوامل بیماری‌زای زخم انسان قرار می‌گیرد با آنها مقابله می‌کند.  
 
 
به گزارش ایسنا به نقل از خلیج تایمز، به گفته اولوفسون از آنجا که افراد اقدام به خرید عسل‌هایی می‌کنند که مدتی از تولید آنها گذشته نمی‌توانند از فوائد باکتری اسیدلاکتیک بهره ببرند چرا که این فوائد در عسل کهنه از بین می‌روند.  

منبع: ایسنا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار