کد خبر: 1288249
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۲
کمیته یاری مسجد الاقصی با انتشار یک فراخوان، خواستار برگزاری تظاهرات میلیونی در سراسر این کشور در حمایت از غزه و مقابله با تشدید تنش آمریکا شد.

جوان آنلاین: کمیته «نصره الاقصی» (یاری مسجد الاقصی) در یمن، برای برگزاری تظاهرات و راهپیمایی میلیونی در عصر امروز در صنعا و سایر استان‌های این کشور تحت شعار «ثابت‌قدم با غزه، با تشدید تنش آمریکا مقابله می‌کنیم» فراخوان داد.

این کمیته، میدان السبعین در صنعا را محل حضور میلیونی مردم یمن اعلام کرد و در استان‌های دیگر مانند الحدیده، الصعده، تعز، البیضاء، لحج، مأرب، ذمار، حجه، المحویت، الجوف و ...صدها میدان اصلی و فرعی را به عنوان محل آغاز راهپیمایی در حمایت از مقابله با تشدید تنش آمریکا و ایستادگی در کنار مردم نوار غزه مشخص کرد.

انتظار می‌رود مانند سایر تظاهرات‌ها و راهپیمایی‌های مردم یمن در حمایت از مردم نوار غزه و مقابله با اشغالگران، این تجمع اعتراضی با حضور خیل عظیمی از مردم یمن و باشکوه برگزار شود.

در ساعات بامدادی روز یکشنبه (دیروز)، ائتلا آمریکایی - انگلیسی علیه یمن، چندین نقطه در استان صنعا و صعده را هدف بمباران هوایی جنگنده‌های آمریکایی قرار داد و ده‌ها شهروند یمنی را به خاک و خون کشید. وزارت بهداشت یمن شمار قربانیان این تجاوز را تاکنون، ۵۳ شهید و ۹۸ مجروح اعلام کرده است.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
سید حمید محمدی فرد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
0
0
ماشاالله یمن ??
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار