کد خبر: 1284096
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰

جوان آنلاین: نشست خبری رهبران اقلیت‌های دینی برای بزرگداشت شخصیت شهید نصرالله در کلیسای حضرت یوسف برگزار شد. 
به گزارش ایرنا، در این مراسم، نمایندگان اقلیت‌های مختلف کشور از جمله ارامنه، آشوریان و زرتشتیان حضور داشتند. عالیجناب اسقف اعظم د. عماد خوشابه جرجیس خلیفه‌گری آشوری کلدانی کاتولیک تهران در ابتدای این نشست گفت: در این مکان جمع شدیم تا مقام شهید نصرالله را بزرگ بداریم. ما باید مطیع ایمان باشیم. ما باید به هم محبت داشته باشیم و برای کسانی که به خاطر وطنشان شهید می‌شوند احترام قائل شویم. کلیسا به ما می‌آموزد باید قدردان کسانی باشیم که خود را وقف ملت می‌کنند. باید به آنها ارج بنهیم. در اینجا باید صدای سید حسن نصرالله را رسانه‌ای کنیم؛ باید متحد باشیم. 
عالیجناب اسقف سرکیس داویدیان کلیسای ارامنه کاتولیک در ادامه نشست گفت: خداوند سید حسن نصرالله را رحمت کند. ایشان یک فرد معمولی نبود، او رسالت زیادی را برعهده گرفته بود. شیخ حسن نصرالله مسئولیت بزرگی را برعهده داشت. مدت زیادی ما فعالیت او را دنبال می‌کردیم. تفکر نصرالله این بود که چگونه باید قدس و فلسطین را آزاد کرد. در ادامه این نشست عالیجناب «اسقف مار برسی بنیامین» از کلیسای شرق آشوری ایران با بیان اینکه ما مسیحیان برای برقراری صلح دعوت شده‌ایم، گفت: در این ماه‌ها شاهد کشتار و قتل‌عام در سرزمینی هستیم که جایگاه پیامبران است. سرزمینی که در آن صلح و سلامتی بشارت داده شده است. شهادت معلمی نستوه رقم خورد. مردمی که برای آزادی شهید شدند. انسان‌های بی‌گناه در جایی که وطنشان بود، شهید شدند. سازمان ملل و شورای امنیت کجا بودند که این مردم در خاک خود شهید شدند؟ می‌توانند شخصیتی را بکشند، اما نمی‌توانند اعتقاد و ایمان مردم را از بین ببرند. اعتقاد از بین نمی‌رود. 
در ادامه، نماینده اسقف اعظم «سیبویه سرکیسیان» با بیان اینکه سید حسن نصرالله نماد مقاومت است، گفت: در سال‌های اخیر لبنان شاهد شخصیت‌های برجسته‌ای در عرصه‌های سیاسی و نظامی بوده است و در میان آنان، سید حسن نصرالله جایگاهی ویژه پیدا کرد. او با شجاعت و روحیه سرشار از وطن‌پرستی نقش خود را در تحولات لبنان و منطقه به گونه‌ای ایفا کرد که بسیاری از پیشینیان خود فراتر و برجسته‌تر شد. 
شارلی انویه نماینده آشوری‌ها و کلدانی‌ها هم با بیان اینکه شهید سید حسن نصرالله فهم راهبردی و نظامی داشت، گفت:سید حسن نصرالله فرمانده بزرگ و الهام بخش بود. اگر بخواهیم به صورت مختصر به ویژگی‌های ممتاز دبیر کل مجاهد شهید شهید حزب‌الله لبنانی اشاره کنیم، در رأس آن باید از اخلاق ممتاز فردی و معاشرت نیکوی او نام ببریم. ایشان دارای عقل راهبردی بود و حزب‌الله لبنان رهبری کم‌نظیر را از دست داد. 
بهشید برخوردار نماینده زرتشتیان در مجلس نیز در سخنانی با بیان اینکه امروز ما مشاهده می‌کنیم، تروریست‌های صهیونیستی با حمایت امریکا، زنان و کودکان مظلوم فلسطین و لبنان را می‌کشند، گفت: ضرورت دارد همه ادیان جهان برای بازگشت صلح و آرامش بپاخیزند و از حقوق مظلومان دفاع کنند. 
در ادامه این نشست «همایون سامه یح نجف‌آبادی» نماینده کلیمیان با بیان اینکه ثمره درگیری‌ها در منطقه خاورمیانه سابقه طولانی دارد، گفت: رژیم صهیونیستی به خاطر نفع استعمارگران تشکیل شد. همه کشتار صبرا و شتیلا را به خاطر دارند. این رژیم به اهدافش نرسیده و مردم فلسطین ایستادگی کردند و مقاومت خواهند کرد. رژیم صهیونیستی برپایه ایدئولوژی نیست و اکثر یهودیان دنیا رژیم صهیونیستی را برخلاف دین یهودیت می‌دانند. ما این رژیم را قبول نداریم. امیدوارم رژیم صهیونیستی سرنگون شود و مردم فلسطین به خانه خود برگردند. 
«آرا شاوردیان» نماینده ارامنه شمال در مجلس نیز ضمن محکومیت شهادت سید حسن نصرالله به دست رژیم صهیونسیتی، گفت: امروز گرد هم آمدیم تا به قهرمانانی که از ارزش‌های دینی حمایت کردند ادای احترام کنیم. با ادامه راه آنها می‌توانیم به مقام شامخ آنان احترام کنیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار