کد خبر: 1283875
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰
پزشکیان در نشست مدیران غرب استان تهران:
اگر ما اراده کنیم، هیچ‌کس نمی‌تواند ما را تحریم کند. ما نخواهیم مرد، ما خواهیم ساخت. هیچ قدرتی قادر نیست ما را متوقف کند، مگر اینکه خودمان تصمیم بگیریم که دیگر کاری نکنیم

جوان آنلاین: اگر ما اراده کنیم، هیچ‌کس نمی‌تواند ما را تحریم کند. ما نخواهیم مرد، ما خواهیم ساخت. هیچ قدرتی قادر نیست ما را متوقف کند، مگر اینکه خودمان تصمیم بگیریم که دیگر کاری نکنیم. 
دکتر مسعود پزشکیان روز پنج‌شنبه در سفری یک روزه به غرب استان تهران به شهرستان ملارد رفت و در نشست با مدیران غرب این استان با اشاره به ضرورت شناخت دقیق وضعیت کشور با بیان اینکه باید بدانیم کجا ایستاده‌ایم و به کجا می‌خواهیم برویم، گفت: باید فرصت‌های داخلی و تهدید‌های خارجی را بشناسیم تا نقاط قوت را تقویت کنیم، ترامپ نمی‌تواند کاری کند و این ما هستیم که تصمیم می‌گیریم که آینده را چگونه شکل بدهیم. 
رئیس‌جمهور با تأکید بر لزوم درک شرایط کشور تصریح کرد: قدم اول این است که شما مدیران و ما مسئولان، همه با هم این واقعیت را بپذیریم که کشور در شرایط سختی قرار دارد. اما نکته مهم این است که ما خودمان تصمیم می‌گیریم که آینده چگونه شکل بگیرد. در یکی از جلسات گفتم که برخی به‌جای تعیین مسیر خود، منتظرند ببینند دیگران چه تصمیمی می‌گیرند. مثلاً نگاه می‌کنند که ترامپ چه خواهد کرد، غرب چه برنامه‌ای دارد، دیگر کشور‌ها چه مسیری را انتخاب خواهند کرد. اما مسئله اصلی این است که آینده را ما می‌سازیم، نه دیگران. وی افزود: تسلیم شدن در برابر مشکلات یعنی پذیرفتن همان آینده‌ای که از آن هراس داریم. اما اگر اراده کنیم، می‌توانیم مسیر را تغییر دهیم. آینده نه تقدیر محتوم، بلکه نتیجه تصمیم‌هایی است که امروز می‌گیریم. پزشکیان با تأکید بر اینکه مسئولیت ساخت آینده کشور بر عهده خود ماست، خاطرنشان کرد: مشکلاتی که وجود دارد، باید حل کنیم، برای آنها راه‌حل پیدا کنیم و در مسیر حل آنها حرکت کنیم. آینده را ما باید بسازیم، منطقه را ما باید توسعه دهیم، نه اینکه منتظر بمانیم دیگران برای ما تصمیم بگیرند. اگر نگاه ما درست شکل بگیرد، همه این مشکلات قابل‌حل خواهد بود. رئیس‌جمهور با انتقاد از رویکرد انفعال در برابر تحریم‌ها اظهار داشت: اگر ما اراده کنیم، هیچ‌کس نمی‌تواند ما را تحریم کند. ما نخواهیم مرد، ما خواهیم ساخت. هیچ قدرتی قادر نیست ما را متوقف کند، مگر اینکه خودمان تصمیم بگیریم که دیگر کاری نکنیم. پزشکیان با اشاره به پیچیدگی‌ها و ناشناخته‌های جنگ امروز گفت: جنگی که اکنون با آن روبه‌رو هستیم، سنگین‌تر، پیچیده‌تر و نامرئی‌تر از جنگ‌های گذشته است. در جنگ آشکار، دشمن را می‌دیدیم و می‌دانستیم که کی را باید هدف قرار دهیم، اما اکنون ممکن است از هر طرف تهدید شویم. ما باید در تمام حوزه‌هایی که امکان‌پذیر است، پیشرفت کنیم و در مسیر درست حرکت کنیم. این کار شماست که می‌توانید با نگاه و تصمیم‌های درست، مسیر را تغییر دهید. 

 دنبال مذاکره به هر قیمتی نیستیم
دکتر پزشکیان همچنین شامگاه پنج‌شنبه در دیدار فرهیختگان و نخبگان شهرستان‌های ملارد، شهریار و شهر قدس با اشاره به مباحث مطرح شده در این جلسه درباره موضوع روابط خارجی، مذاکره، وفاق و نظایر آن اظهار داشت: ما از ابتدا هم اعلام کردیم که به دنبال گفت‌و‌گو و مذاکره هستیم، اما نه به هر قیمتی. 
رئیس‌جمهور اینکه کسی بیاید دستش را روی گلوی ما فشار دهد و بعد بگوید بیایید مذاکره کنیم را غیرمنطقی توصیف و تصریح کرد: آیا اینکه ترامپ بیاید برای ما در همه زمینه‌ها تعیین تکلیف کند و بگوید چه بکنید و چه نکنید، اسلحه و موشک نداشته باشید و هر چه ما گفتیم، قبول کنید، بعد هم رژیم صهیونیستی را بالای سر منطقه بگذارد که هر وقت خواست بیاید به ما موشک بزند یا بمباران کند و خودش هم از او حمایت همه جانبه کند، منطقی و قابل قبول است!

 از عرت و سربلندی خود کوتاه نمی‌آییم
دکتر پزشکیان در ادامه با خواندن شعری به زبان آذری خاطرنشان کرد: این شعر می‌گوید اگر قرار است انسان در لانه روباه پناه بگیرد، بهتر این است که بیرون بماند و شیر او را بخورد؛ غیرت و آزادگی یعنی اینکه ما در برابر نامردی‌ها بی‌تفاوت نباشیم. این چیزی است که من تصور می‌کنم ما باید به عنوان انسان، ایرانی، آذربایجانی و اساساً برای ایران باید برایش زندگی کنیم. 
رئیس‌جمهور اظهار داشت: ممکن است ما با هم حرف و اختلاف داشته باشیم؛ طبیعی هم هست و ما حتی با فرزندان خود هم اختلاف‌نظر‌هایی داریم، اما بابت این اختلاف‌نظر‌ها و تفاوت سلایق دعوا نمی‌کنیم؛ قرار نیست ما از عزت و سربلندی خود به خاطر تهدید‌ها کوتاه بیاییم. 
پزشکیان با تأکید بر اینکه باور عمیق دارم که اگر ما و شما برای حل مسائل تصمیم بگیریم، راه‌حل‌ها را یافته و مشکلات را حل خواهیم کرد، افزود: آن آقا خیال می‌کند اگر بیاید ما را تهدید کند، فردا ما کوتاه می‌آییم و می‌گوییم باشد، هر چه تو می‌گویی قبول داریم؛ ما انسان هستیم و عزت داریم، اگر عزتمندانه بیایند، با هم گفت‌و‌گو می‌کنیم، ولی قرار نیست زیر بار زور برویم. ما از ترس شیر در لانه روباه پناه نمی‌گیریم

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۴
0
0
بشین بابا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار