مسعود نجفی با اشاره به اینکه پیش از سال ۱۴۰۱ به علت بی توجهی به نیازهای شهری ، شاهد ساخت وساز غیر مجاز در گرمدره بودیم که اکنون با ارائه راهکارهای معقول و مهندسی با مشارکت شهروندان طی ۲ سال گذشته تاکنون روند ساخت وساز غیر مجاز در این شهر متوقف شده است، ادامه داد: تا پیش از سال ۱۴۰۱ برخی افراد با دریافت مجوز پنج طبقه ساختمان اقدام به ساخت ۱۰ طبقه می کردند که مشکلات فراوانی برای شهر ایجاد کرده بود.
شهردار گرمدره گفت : با تامین زمین و تعیین چارچوب قانونی برای ساخت وسازها افزون بر توقف ساخت وسازهای غیر مجاز ، ساختمان های جدید از پارکنیگ و الزامات ایمنی برخوردار هستند.
وی به بودجه ۸۰۰ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۴ اشاره کرد و گفت: ۵۲ درصد از مجموع بودجه سال آتی شهرداری گرمدره به حوزه عمرانی اختصاص یافته و ۴۸ درصد مابقی مربوط به هزینه های جاری است که به استانداری ارسال شده است.
شهردار گرمدره در ادامه گفت: طی بازنگری طرح جامع محدوده قانونی شهر گرمدره از ۲۶۲ هکتار به ۳۳۳ هکتار افزایش پیدا کرد.
نجفی اظهار کرد: فرآیند بازنگری طرح جامع از اوایل سال ۱۴۰۰ تا مهرماه سال ۱۴۰۱ متوقف شده بود که پس از ابطال نتایج انتخابات شورای اسلامی شهر ، با مسئولیت استاندار محترم آغاز شد.
وی افزود: بازنگری طرح جامع پس از طی ۳۰ نشست کارشناسی با تصویب کارگروه زیر بنایی و شورای برنامهریزی و توسعه استان و شورای عالی معماری و شهرسازی کشور به مرحله اجرا در آمد.
شهردار گرمدره گفت: بر این اساس و پس از اصلاحات صورت گرفته، محدوده قانونی شهر گرمدره که در گذشته ۲۶۲ هکتار بود، به ۳۳۳ هکتار افزایش پیدا کرد که عمده تغییر وضعیت آن در محدوده غربی محدوده فعلی شهر است.
وی با اشاره به رشد جمعیتی و استاندارد سرانهها، بیان کرد: بر این اساس تغییرات اساسی از جمله رشد ۱.۳ متر مربع در سرانه آموزشی، افزایش ۰.۱۱ مترمربع در سرانه درمانی، افزایش ۰.۵۵ متر مربع در سرانه ورزشی، افزایش سرانه تفریحی و توریستی ۰.۴۶ مترمربع و در سرانه فضای سبز ۳.۱۰ متر مربع برای هر نفر در نظر گرفته شده است.
نجفی با بیان اینکه با افزایش ۱.۱۲ متر مربعی در تامین سرانهها مواجه هستیم؛ گفت: مقدمات بازنگری طرح تفصیلی در جهت نظاممند شدن ساخت و سازها و اجرای صحیح طرح جامع در دستور کار قرارگرفت که تا پایان سال جاری نهایی میشود.
شهردار گرمدره یادآور شد: هدف از اجرای طرح جامع شهری برنامهریزی دقیق و کاربردی برای رفع نیازهای عمومی و سرانههای خدماتی طی ۱۰ سال آتی است.
وی با اشاره به این مطلب که مظلومیت گرمدره آنجاست که این شهر بین تهران و کرج قرار گرفته و به رغم این قرابت، از بسیاری خدمات و زیرساخت ها محروم بوده است. چنان که نه تهران به این شهر خدمات می داده نه کرج و این امر مشکلات و کمبودهای فراوانی را برای شهر و ساکنانش رقم زده است، افزود: سرریز مردم دیگر شهرها به گرمدره و هجوم ناگهانی سازندگان به این منطقه به واسطه قیمت پایین زمین و ساخت و ساز بدون رعایت قوانین و ضوابط، این مشکلات را چند برابر افزایش داده به طوری که در سال های گذشته راه و ترافیک به یکی از چالش های جدی ساکنان، تبدیل شده است.
نجفی در ادامه با اشاره به اقدامات لازم برای جبران کمبود آب در گرمدره بیان کرد: مشکلات دیرینه کمبود شدید آب شرب یکی از مشکلات دیرینه این شهر بود که با ورود شهرداری و همکاری شرکت آبفا پس از احداث هفت کیلومتر خط انتقال آب، آذرماه سال گذشته با مساعدت استاندار البرز ۸۰ لیتر آب در ثانیه از محل سد کرج به گرمدره تخصصی یافت و به سالها کم آبی منطقه پایان داده شد.
شهردار گرمدره در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه طرح تعریض زیرگذر تاجبخش با هدف تسهیل در تردد شهروندان در دستور کار قرار گرفته است؛ تصریح کرد: حجم بالای تردد در محدوده بلوار امیرکبیر در ساعت پیک و سرریز ترافیک در معابر منتهی به ضلع جنوبی، تردد در محدود زیرگذر تاجبخش را دشوار میکند. بنابراین رفع هرچه سریعتر این معضل در دستور کار شهرداری گرمدره قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه تعریض زیرگذر سعادتیه در کوتاه ترین زمان ممکن با همکاری مثبت راهآهن جمهوری اسلامی ایران، موجب شد تا ضمن برنامه ریزی دقیق در آیندهای نزدیک تعریض زیرگذر تاجبخش را به مرحله اجرا برسانیم.، اظهار کرد: اجرای طرح های ترافیکی از جمله تعریض زیرگذر تاجبخش در راستای تسهیل در تردد شهروندان و افزایش رضایتمندی آنها پیشبینی شده است.
شهردار گرمدره در ادامه سخنانش با اشاره به اهمیت جایگاه گردشگری و تاریخی این شهر اظهار کرد: پروژه های جدید فرهنگی ، رفاهی ، ورزشی، عمرانی و زیر بنایی برای این شهر تعریف شده است.
شهردار گرمدره به اجرایی شدن طرح های تجاری ، رفاهی و فرهنگی توسط سرمایه گذاران بخش خصوصی در این شهر اشاره کرد و افزود: میدان داری سرمایه گذاران بخش خصوصی زمینه را برای اشتغالزایی جوانان در این شهر فراهم کرده است.
وی ادامه داد: اکنون سرمایه گذاران عمده برای اجرای طرح های تجاری و رفاهی وارد این شهر شده که تحولی اساسی به لحاظ اشتغالزایی و رفاهی در منطقه محسوب می شود.
نجفی در ادامه به نهضت اسفالت اشاره کرد و گفت: در حال حاضر هیچ معبر خاکی در شهر گرمدره وجود ندارد و این امر رضایت شهروندان را به دنبال دارد.
شهردار گرمدره با بیان این مطلب که از سال ۸۵ تا کنون هیچ بوستانی در شهر گرمدره ساخته نشده بود ، اظهار کرد: توانستیم ۲ بوستان بزرگ با امکانات و زیرساخت های مناسب برای رفاه شهروندان به بهره برداری برسانیم.
وی در ادامه به ساخت یک محموعه چند منظوره ورزشی اشاره کرد و افزود : عملیات اجرایی یک مجموعه چند منظوره ورزشی با ۴ هزار و ۲۰۰ متر استخر، آب درمانی، سالن بدنسازی، سالن ورزش های توپی و … با اعتباری بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان به زودی آغاز خواهد شد.
نجفی با بیان این مطلب که ساخت بازار روز مدرن در دستور کار شهرداری گرمدره است ، گفت: طرحی برای استفاده از یک سوله قدیمی برای احداث بازار روز با بیش از ۲۰ غرفه مدرن
با اعتباری بالغ بر ۴۰ میلیاردآماده شده است که در صورت تصویب طرح به مرحله اجرا خواهد رسید.
شهردار گرمدره در پایان به بروزرسانی تجهیزات آتش نشانی اشاره و افزود: طی روزهای آتی رونمایی از تجهیز خودروهای آتش نشانی را با رقمی بیش از ۲۵ میلیارد خواهیم داشت ؛ همچنین تکمیل ساختمان شماره ۲ آتش نشانی با اعتبار ۱۵ میلیارد در دستور کار شهرداری است.