تبلیغات :::..::.. این مطلب رپرتاژ آگهی است و جوان آنلاین آن را تایید یا رد نمیکند.
احتمالا شما هم برای پوشش حداقل بخشی از هزینههای ازدواج و شروع زندگی خود، روی وام ازدواج حساب باز کردهاید. تسهیلاتی با بهره اندک و با بازپرداخت نسبتا طولانی که رقم آن از سال ۱۴۰۳ افزایش قابل توجهی یافت. بهمنظور برنامهریزی بهتر و دریافت بهموقع این کمکهزینه، خوب است از قبل، مبلغ، شرایط، مدارک و مراحل ثبت نام آن را بدانید. چه در ادامه سال ۱۴۰۳ و چه در سال ۱۴۰۴ قصد ازدواج داشته باشید، بهتر است با ما همراه شوید و پاسخ سوالات خود دراینباره را دریافت کنید.
در قانون بودجه کشور در سال ۱۴۰۳، مبلغ وام ازدواج برای زوجین با تاریخ ازدواج یکم فروردین ۱۳۹۹ به بعد، ۳۰۰ میلیون تومان تعیین شده است. اگر زوج، زیر ۲۵ سال و زوجه، زیر ۲۳ سال باشد، این مبلغ ۵۰ میلیون تومان دیگر هم برای هریک افزایش مییابد.
همچنین مبلغ وام ازدواج جانبازان و آزادگان و نیز فرزندان آنها به همراه فرزندان شهدا، دوبرابر این مبلغ، یعنی ۶۰۰ میلیون تومان است. اگر زوج و زوجه، هر دو مشمول این شرایط باشند 1 میلیارد و 200 میلیون تومان دریافت میکنند. با کاهش سن زوج و زوجه به زیر ۲۵ و ۲۳ سال نیز این مبلغ به 1 میلیارد و 400 میلیون تومان میرسد.
دوره بازپرداخت وام ازدواج فارغ از مبلغ آن، برای همه افراد ۱۰ ساله و بهره آن نیز چهار درصد تعیین شده است. بازپرداخت این تسهیلات با یک ماه فرجه شروع شده و برای وامهای ۳۰۰ میلیون تومانی، حدود 2 میلیون و 700 تومان و برای وامهای 350 میلیون تومانی، 3 میلیون و 200 هزار تومان خواهد بود.
خلاصه شرایط دریافت وام ازدواج در سال ۱۴۰۳ برای هریک از زوجین، بهشرح زیر است:
· حداقل سن ۱۴ و حداکثر ۵۰ سال
· ثبت رسمی و دفتری عقد و نیز مدارک مشابه دیگر در ادیان رسمی مورد تایید مرکز اقلیتهای رسمی جمهوری اسلامی ایران
· ثبت عقد بعد از تاریخ یکم فروردین ۱۳۹۹
· داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران، صرف نظر از محل زندگی در خارج یا داخل کشور
· معرفی ضامن معتبر و مورد تایید بانک ارائهدهنده تسهیلات
· عدم استفاده قبلی از وام ازدواج
نکته ۱: مطابق آخرین تغییرات قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، متقاضیان آقا برای دریافت وام ازدواج، نیازی به ارائه کارت پایان خدمت یا معافیت از سربازی ندارند.
نکته ۲: شهروندان ایرانی خارج از کشور که گواهی ازدواج آنها به تایید سفارت جمهوری اسلامی ایران رسیده باشد نیز میتوانند برای دریافت وام ازدواج درخواست دهند.
نکته ۳: اگر متقاضی برای بار دوم ازدواج کرده و قبلا نیز وام ازدواج دریافت کرده باشد، دیگر امکان دریافت این تسهیلات را نخواهد داشت.
نکته ۴: وام ازدواج غیرقابل انتقال بوده و تمامی فعالیتها و تبلیغات انجامشده در این زمینه، غیرقانونی است.
مدارک لازم برای دریافت وام ازدواج از سوی هریک از زوجین نیز عبارت است از:
· اصل و کپی سند ازدواج
· اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی
· کد پستی و آدرس دقیق محل سکونت
· کد رهگیری ۱۰ رقمی درخواست وام ازدواج از سامانه اینترنتی ازدواج
· اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی ضامن
مراحل دریافت وام ازدواج باید توسط هریک از زوجین طی شود و شامل دو مرحله کلی زیر است:
· مراجعه به سامانه تسهیلات قرضالحسنه ازدواج بانک مرکزی به آدرس ve.cbi.ir، پر کردن فرمهای مربوطه و دریافت کد رهگیری ده رقمی
· انتخاب شعبه بانک مورد نظر برای دریافت وام ازدواج در سامانه بانک مرکزی
· مراجعه به بانک پس از گذشت ۱۲ روز در بازه زمانی ۴۵ روزه و ارائه مدارک
برخی از بانکها خدمات ثبت درخواست اینترنتی وام ازدواج را نیز ارائه میدهند. ازجمله آنها میتوان به بانکهای ملت، رسالت، تجارت، سپه، مسکن، رفاه کارگران، پارسیان، پاسارگاد، ایران زمین، دی، سامان، کشاورزی، ملی و پست بانک اشاره کرد. پس از تکمیل مدارک و ثبت نهایی درخواست در بانک، معمولا در کمتر از سه ماه نیز تسهیلات در حساب شما خواهد بود.
این مطلب رپرتاژ آگهی است و جوان آنلاین آن را تایید یا رد نمیکند.