کد خبر: 1283074
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۹
رئیس فدراسیون کشتی با تمجید از عملکرد شهرداری تهران گفت: آنها مثل عصای حضرت موسی می‌مانند و در برخی کلانشهر‌ها خیلی فعالیت کرده‌اند.

جوان آنلاین: علیرضا دبیر عصر امروز دوشنبه در حاشیه مراسم تجلیل از قهرمانان و مدال آوران بازی‌های المپیک توسط سازمان ورزش شهرداری تهران گفت: تشکر می‌کنم از مجموعه شهرداری که این مراسم را ترتیب داد.

به گزارش مهر، او ادامه داد: ما با شهرداری جلسه‌ای داشتیم و در آن عنوان کردیم اگر کشتی تهران بخواهد تکانی بخورد باید از سمت شهرداری حمایت شود. ما در محله‌های کم برخوردار هیئت‌های کشتی برپا کردیم و ثمره آن این است که اکنون در نوجوانان کشور تهران قهرمان کشتی شده است.

وی ادامه داد: ما به کمک شهرداری نه اداره کل ورزش و جوانان توانستیم به کشتی تهران کمک کنیم. امیرعلی آذرپیرا در محله خاک سفید تهران آموزش کشتی می‌دهد.

علیرضا دبیر در پایان گفت: از تمام کسانی که این مراسم را برپا کردند تشکر می‌کنم. اختیارات شهرداری تهران در برخی حوزه‌ها از دولت بیشتر است. همه رشته‌های ما می‌توانند مدال المپیک بگیرند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار