کد خبر: 1282756
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۳
بر اساس گزارش‌های شاهدان عینی، دست‌کم ۴۸ نفر، که بیشترشان زن بودند، بر اثر ریزش یک محل معدن طلا که به‌طور غیرقانونی اداره می‌شد در غرب مالی کشته شدند.

جوان آنلاین: این فاجعه در بلالکوتو، روستایی در کمون دابیا، واقع در منطقه کایس رخ داد.

یک مقام محلی روز یکشنبه گفت که ظاهراً یک دستگاه کاترپیلار در معدن که در آن گروهی از زنان در جستجوی طلا کار می‌کردند، سقوط کرد.

این مقام رسمی و شاهدان دیگر تأیید کردند که ۴۸ زن در دم جان باختند در حالی که حدود ۱۰ مجروح حاد برای مداوا به بیمارستان محلی منتقل شدند.

این مقام گفت: برخی منابع از کشته شدن حدود ۵۰ نفر خبر می‌دهند. با این حال، در حال حاضر، تأیید آمار دقیق، حتی به طور موقت، دشوار است، زیرا ممکن است هر لحظه به دلیل شدت جراحات، این تعداد افزایش یابد. عملیات نجات همچنان ادامه دارد.

در ۲۹ ژانویه، ریزش یک معدن طلا در یک سایت معدنی در منطقه دانگا در منطقه کانگابا، حدود ۱۰ نفر را کشت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار