کد خبر: 1277490
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۰:۴۰
اصرار ما به خریدنکردن قهوه فله‌ای به همین خاطره، چون دون قهوه شما به مرور زمان، تمام ویژگی‌های طعمی خودش رو از دست میده. اگر رفتین جایی، سیلو‌های قهوه روی دیوار بود فرار کنین. بدون شک میگم که قهوه خوب اینجا‌ها پیدا نمیشه.

جوان آنلاین: مسعود جعفری، متخصص تغذیه، در رشته توئیتی توضیح داد: وقتی میریم قهوه بخریم چندتا ویژگی هست که حتماً باید بهش توجه کنید وگرنه هم پولتون رو دور ریختید و هم قهوه بدی نصیبتون میشه. 

۱) اولین و مهم‌ترین نکته، اکسیژن، رطوبت و نور سه دشمن اصلی عطر و طعم قهوه شماست برای محافظت در برابر این سه عامل بسته‌بندی مناسب ضروریه. بسته‌بندی باید مات باشه و سوپاپ هوا داشته باشه. اصرار ما به خریدنکردن قهوه فله‌ای به همین خاطره، چون دون قهوه شما به مرور زمان، تمام ویژگی‌های طعمی خودش رو از دست میده. اگر رفتین جایی، سیلو‌های قهوه روی دیوار بود فرار کنین. بدون شک میگم که قهوه خوب اینجا‌ها پیدا نمیشه. این از بدیهیئت نگه‌داری قهوه‌ست که باید رعایت شه! قدیمی‌ترین قهوه فروشی ایرانم و نوستالژی قهوه و اینا برای شما قهوه نمیشه. 

۲) به تاریخ برشته‌شدن (رُست) قهوه روی بسته‌بندی توجه کنید، بهترین عطر و طعم قهوه رو میتونید تو فاصله یک هفته تا ۲۱روز بعد از برشته شدن تجربه کنید. نه اینکه قهوه بعد از ۲۰روز قابل مصرف نباشه. راستی اگه کسی بهتون گفت این قهوه دیروز برشته شده گول تازگی رو نخورید اون قهوه معمولاً دی‌گس نشده و احتمالاً تجربه بدی رو براتون رقم میزنه. 

۳) یک‌دست بودن رنگ دان قهوه، تفاوت آشکار رنگ دانه‌های قهوه معمولاً نشان از شناخت نداشتن فروشنده یا تولید‌کننده از دان قهوه داره و خروجی عصاره‌گیری خوبی نخواهید داشت!

۴) هرچی قهوه تیره‌تر کافئین بیشتر، این گزاره ظاهر غلطی داره، رنگ قهوه به کافئینش ربطی نداره ولی از اونجایی که هرچه فرایند برشته‌کاری جلو بره از وزن دان قهوه کم میشه شما مجبور به استفاده از تعداد دان بیشتری برای هر عصاره‌گیری هستید. 

۵) «میکس فول کافئین»، «میکس انرژی»، «سوپر کافئین کرم‌دار» و... شما این کلمات رو هیچ‌وقت از دهن یه متخصص صنعت قهوه نخواهید شنید. این کلمات سیاه‌بازی و غیرحرفه‌ای بودن فروشنده رو می‌رسونه. بچه‌ها شما قراره قهوه بخورید نه تریاک پس گول این حرف‌ها رو نخورید!

۶) قهوه رو از رستری‌های معتبر بخرید، چون از تجهیزات اصولی استفاده میکنن و سورتینگ مناسبی دارن. احتمال وجود سنگ توی قهوه فله بالاست و میتونه خسارات پر هزینه‌ای به دستگاه و آسیاب شما بزنه! 

۷) اگر آسیاب دارید دون قهوه انتخاب خوبیه و ماندگاری عطر و طعم خوبی داره ولی اگر پودر قهوه می‌خرید حتماً برای مصرف نهایتاً چند روز بخرید که همیشه قهوه تازه و خوش عطری داشته باشید و حتماً حتماً در بسته‌بندی مناسب نگه‌داری بشه. 

۸) به شکل و ظاهر بسته‌بندی اهمیت بدید، قهوه‌ای که بسته‌بندی و طراحی خوبی داره احتمالاً (نه لزوما) قهوه خوبیه ولی قهوه‌ای که بسته‌بندی و طراحی بدی داره قطعاً قهوه بدیه! اون ضرب‌المثل «گنج تو خرابه‌اس» اینجا جواب نمیده.

برچسب ها: تغذیه ، قهوه ، سلامت
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
یزدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۳۰
0
0
چرت نگو
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار