کد خبر: 1272480
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۰
محمدحسین مهدویان در گفت‌وگویی از دلایلش درباره ساختن ادامه سریال زخم کاری صحبت کرد.

جوان آنلاین: محمدحسین مهدویان، کارگردان سریال «زخم کاری» ماجرای ساختن دنباله‌ای از این سریال را چنین روایت کرد: نه تنها به دنباله‌اش فکر نمی‌کردم بلکه هر بار این موضوع مطرح می‌شد به شدت مقاومتی در من به وجود می‌آمد. موقعی که پخش زخم کاری شروع شد و سریال مورد توجه قرار گرفت این بحث مدام شکل گرفت و درباره‌اش صحبت شد که حیف است این سریال در ۱۵ قسمت تمام شود و این سریال را ادامه دهید.

 مهدویان در گفتگو با مجله فیلم امروز افزود: من تا روز آخر حرفم این بود این سریال یک جهان بسته‌ای دارد که در قسمت پایانی خودش تمام می‌شود و هیچ وقت آن را ادامه نخواهم داد. حتی وقتی پخش سریال تمام شد در جلساتی که بحث ادامه سریال پیش می‌آمد من مخالفت می‌کردم.

کارگردان «لاتاری» بیان کرد: خیلی طول کشید خودم به لحاظ ذهنی متقاعد شوم تا زخم کاری را ادامه بدهم. هم پلتفرم علاقه‌مند بود این اتفاق بیفتد و هم تهیه‌کننده. جواد عزتی هم به من می‌گفت این قصه، قصه خیلی خوبی است. چون مدت‌ها با شخصیت مالک زندگی کرده بود و حس می‌کرد این جهان می‌تواند ادامه پیدا کند. شاید یک سال طول کشید تا من متقاعد شوم که زخم کاری را ادامه دهم.

مهدویان گفت: الان که به آن لحظه رجوع می‌کنم احساس می‌کنم ادامه ندادن زخم کاری اشتباه بزرگی بود. احساس می‌کنم جهانی که در فصل اول خلق کردیم حیف بود ادامه نداشته باشد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار