جوان آنلاین: همزمان با "سالگرد طوفان الاقصی و شهادت رهبران مقاومت" وبیناری با همین عنوان و با حضور عبدالله نکونام سفیر جمهوری اسلامی ایران در برزیل، استاد جامعه شناسی دانشگاه دولتی برازیلیا، خبرنگار بین الملل رسانه پرمخاطب برزیل ۲۴۷ و پژوهشگر تاریخ و معاون مؤسسه فلسطین -برزیل به صورت زنده در بستر شبکه اجتماعی برگزار شد.
به گزارش مهر، کشتار مردم فلسطین و ترور رهبران مقاومت، گفت: رژیم صهیونیستی به لطف شبکههای اجتماعی و اطلاع رسانی نوین، در حوزه افکار عمومی جهانی، متحمل شکست بزرگی شده است.
نکونام تاکید کرد: اینکه شاهد اختصاص بودجه ۱۰۰ میلیون دلاری از سوی رژیم صهیونیستی برای پروپاگاندا در سالروز ۷ اکتبر هستیم، خود دلیلی بر درک شکست رژیم در سطح افکار عمومی جهانی است و البته این شکست آنقدر بزرگ و عمیق است که با اینگونه دست و پا زدنها، از سوی ماشین تبلیغات رژیم قابل ترمیم نبوده و قادر نخواهند بود. تصویر شکل گرفته در افکار عمومی در سطح جهانی، و معرفی بهعنوان یک رژیم یاغی و خون آشام را بازسازی کنند.
طرفهای برزیلی حاضر در این وبینار نیز با اشاره به جنایات تاریخی و کنونی رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان، از آن به عنوان روزهای سخت یادکردند. با این حال شتاب فزاینده فلسطینی سازی و همزمان شکل گیری موج ضد صهیونیستی در برزیل و جهان را امیدوارکننده دانستند.
شرکت کنندگان برزیلی این وبینار، آمریکا را به دلیل حمایتهای دیپلماتیک و نظامی، نه تنها شریک جرم رژیم صهیونیستی بلکه طرف اصلی مقابل مردم فلسطین دانسته و در پایان از موضع مستحکم، قاطع و نقش اثرگذار تاریخی جمهوری اسلامی ایران قدردانی کردند.