کد خبر: 1256598
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۳
سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران با اشاره به اینکه با دست خودمان فوتبال و فوتسال را نابود کرده‌ایم، گفت: بضاعت واقعی ما رسیدن به جام‌جهانی است و نباید به دنبال نتیجه و کسب افتخار باشیم.

جوان آنلاین: ناصر ابراهیمی با اشاره به فهرست تیم ملی فوتبال کشورمان برای بازی با ازبکستان و قطر، اظهار داشت: وقتی سازندگی در فوتبال از بین برود همین می‌شود که امروز می‌بینیم. امیر قلعه نوعی باید داشته‌هایی در اختیارش باشد که از بین آن‌ها بهترین‌ها را انتخاب کند، اما وقتی پشتوانه‌سازی خوبی در فوتبال کشور انجام نشده دست او هم بسته است و نباید به فهرست تیم ملی خرده گرفت.

به گزارش ایرنا، وی ادامه داد: شاید برخی‌ها خوششان نیاید، اما واقعیت این است که فوتبال و فوتسال ایران را با دست خودمان نابود کردیم. وضعیت تیم ملی فوتسال را ببینید، آیا وحید شمسایی مقصر است؟ اگر تیم ملی نتیجه نگیرد قلعه‌نویی را باید مواخذه کرد؟ فوتبال حرفه‌ای نیاز به پشتوانه‌سازی دارد و تا این تفکر در بین مدیران فوتبالی و باشگاهی ما ایجاد نشود شرایط همین است که می‌بینیم.

سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران، تصریح کرد: تهران حدود ۱۳ تا ۱۴ میلیون نفر جمعیت دارد، اما از این تعداد چند بازیکن باشگاهی در لیگ برتر و تیم ملی داریم؟ آن‌هایی که فوتبال محلات، مدارس، تیم‌های منتخب استانی و ... را نابود کردند امروز بیایند و جواب بدهند؟ وقتی فوتبال پایتخت را اینگونه نابود کردیم وضعیت شهرستان‌ها معلوم است.

ابراهیمی با انتقاد از توجه مدیران فوتبالی به تیم‌های اول خود، گفت: برای هر کاری باید پشتوانه‌سازی کرد، اما مدیران ما به جای پرورش استعداد‌ها به دنبال بازیکنان یکدیگر هستند تا به نوعی حاضری خوری کنند. همه جای دنیا آکادمی‌ها حرف اول را می‌زند و بازیکنان مستعد از همین فضا به فوتبال دنیا معرفی می‌شوند، اما بازیکنان جوان و مستعد ما دیده نشده و این آفتی است که بر جان فوتبال افتاده است.

وی تاکید کرد: اگر مسیر و تفکر ما درست بود تیم‌های درجه ۳ آسیا الان از ما پیش نگرفته و بالاتر از ما نبودند. از فوتبال حرفه‌ای حرف می‌زنیم، اما یک زمین خوب و استاندارد نداریم.

وی خاطر نشان کرد: از تیم ملی فوتبال و فوتسال نباید انتظار معجزه داشت، اگر همین تیم ملی فوتبال ما در آسیا نتیجه گرفت باید کادر فنی و امیر قلعه‌نویی را طلا گرفت چراکه کاری کرده، کارستان، اما روی منطق فوتبالی این تیم به جایی نمی‌رسد و فقط می‌تواند به جام‌جهانی بروند، اما آنجا هم حرفی برای گفتن نخواهد داشت. بضاعت و واقعیت فوتبال ما همین است و نباید انتظار معجزه داشت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار