قانون سقف بودجه بار دیگر دستخوش تغییر شد. اینبار، اما تغییرات صدای تیمهایی را درآورد که مشمول این قانون شدند و قاعدتاً باید از تغییرات حاصله خوشحال میشدند، نه شاکی و گلهمند! برخلاف تراکتور و پرسپولیس، دو تیم سپاهان و استقلال از دست و دلبازی فدراسیون بابت تغییرات ایجاد شده رضایت کامل داشتند. البته باید هم اینطور میبود، چراکه سپاهان بارها و بارها درخواست افزایش سقف بودجه را داده بود و اواسط مردادماه فدراسیون تأکید کرد که هیچ افزایشی صورت نخواهد گرفت، اما درست بعد از ارسال نامه سپاهان به فدراسیون بود که بسیاری تأکید داشتند دیر یا زود قانون سقف بودجه عملاً ملغیخواهد شد و سرانجام هم اینطور شد.
در واقع تغییراتی که امروز آقایان در فدراسیون ایجاد کردند، همان مسئلهای است که سپاهان در نامه سرگشاده به آن اشاره کرده بود. افزایش بودجه در نقل و انتقالات و محاسبه و رسیدگی به آن بعد از دریافت پاداشها که عملاً میتوانست دور زدن قانون سقف بودجه را توجیه کند. هرچند که از صحبتهای قنبرزاد هم میتوان اینطور برداشت کرد که نگرانی بابت کاهش سهمیه ایران در لیگ نخبگان و ریختوپاش قابل توجه تیمهای حاشیه خلیج همیشه فارس هم مزید بر علت افزایش بودجه نمایندههای ایران در آسیا شده است. با وجود این نایبرئیس دوم فدراسیون فوتبال سعی دارد بگوید تغییری در سقف بودجه ایجاد نشده و مسئله صرفاً بحث پاداش تیمهای آسیایی است: «پاداش تیمهای راهیافته به لیگ نخبگان ۸۰۰ هزار دلار و حضور در سطح دو لیگ قهرمانان ۳۰۰ هزار دلار است، اما زمانی که مکاتبات برای تدوین دستورالعمل در این راستا انجام میشد، رقم پاداشها مشخص نبود، به همین دلیل با وجود برگزاری جلسات متعدد به نتیجه نرسیدیم، خصوصاً که در لیگ نخبگان بازیهای خانگی و خارج از خانه و نتایج، حدود ۵۰۰ هزار دلار در نظر گرفته شده است، اما به دلیل عدم آغاز مسابقات و مشخص نبودن نتایج، تصمیمگیری در خصوص اعداد و ارقام کار سادهای نیست.».
اما به نظر میرسد پیش کشیدن بحث پاداشها برای توجیه تغییراتی است که فدراسیون برای چندمین مرتبه در سقف بودجه ایجاد کرده، خصوصاً که نایبرئیس دوم فدراسیون با اشاره مستقیم به تغییر روش کشورهای امارات و عربستان و افزایش سهمیه بازیکنان خارجی آنها تأکید دارد این مهم نه فقط فشاری مضاعف روی نمایندگان ایران وارد میکند که میتواند اوضاع را برای فوتبال ایران نیز خطرناک کند، چراکه برخلاف سابق سهمیه لیگ نخبگان و قهرمانان آسیا براساس ۷۵ درصد امتیازهای مربوط به نتایج باشگاههاست و کاهش سهمیه ایران در لیگ نخبگان سال آینده گویا دلیل خوبی برای فدراسیون بوده تا شرایطی متفاوت برای نمایندههای ایران در آسیا قائل شود. اما ارفاق آقایان بعد از پایان فصل نقلوانتقالات صدای پرسپولیس و تراکتور را درآورده است. هرچند که تراکتور در نقلوانتقلات از سپاهان کم نیاورد و هر گزینهای را که مدنظرش بود جذب کرد و اهمیتی هم به قیمت بازیکنان مدنظر نداد، اما حالا پرسپولیس مدعی است که بابت رعایت قانون سقف بودجه متضرر شده و بر این باور است که شاید استقلال، سپاهان یا حتی تراکتور از تغییر رویه فدراسیون آگاه بودند که بیهیچ نگرانی اقدام به جذب بازیکنان مدنظر خود کردند. اقدامی که بیشک میتوانست آنها را به واسطه قانون سقف بودجه به دردسر بیندازد، ولی حالا با تغییراتی که ایجاد شده، خطری جدی از بیخگوش تیمهایی که قانون سقف بودجه را رعایت نکرده بودند، گذشته و این همان مسئلهای است که تیمهایی، چون پرسپولیس را شاکی کرده است. در واقع این تغییرات متعدد در قوانین فدراسیون با شعار عدالتمحوری آقایان همخوانی که ندارد هیچ، بلکه باعث بیاعتبار شدن قوانینی، چون قانون سقف بودجه میشود. قانونی که گویی به سادگی بنا به درخواست تیمهای متمول لیگ و آنها که توانش را دارند، نمیتواند دستخوش تغییر شود و تنها تیمهایی موظف به رعایت آن هستند که نه بضاعت مالی قابل توجهی دارند و نه ارتباطات خوبی!