کد خبر: 1245460
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۸

جوان آنلاین: مصطفی نجفی، فعال فضای مجازی در توئیتر نوشت:

گیر کردن تیم رسانه‌ای دولت چهاردهم در ایکس (توییتر)!

از زمان پیروزی مسعود پزشکیان، یکی از مهم‌ترین ضعف‌های رئیس جمهور و دولت چهاردهم، حوزه رسانه و اطلاع رسانی بوده است. مهم‌ترین ضعف نیز اتکای بیش از حد رئیس جمهور و حلقه رسانه‌ای دولت به یک ابزار و بستر یعنی ایکس (توییتر) بوده است. در حالی که هم در محتوا و هم در بکارگیری ابزار‌های متعدد رسانه ای، امکان مانور بیشتری وجود دارد.

این ضعف البته می‌تواند توجیهاتی داشته باشد که مهم‌ترین آن عدم استقرار دولت و تیم رسانه‌ای آن است. با این حال، به نظر می‌رسد حلقه رسانه‌ای اطراف رئیس جمهور علاقه بیش از حدی به انتشار اخبار و رویداد‌ها در ایکس به عنوان یک امکان آسان و کم زحمت دارند. پس از استقرار دولت باید از همه ابزار‌های در دسترس و محتوای متفاوت و جذاب استفاده شود.

یکی دیگر از دلایل ضعف در مجموعه رسانه‌ای دولت، درگیر شدن فعالان رسانه‌ای و رسانه‌های وابسته به دولت در نزاع‌های اخیر پیرامون انتخاب کابینه بوده است.

به صورت کلی، تیم رسانه‌ای دولت باید کارویژه و فضای مانور رسانه‌ای و اطلاع رسانی خود را فراتر از ایکس تعریف کنند!

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار