کد خبر: 1245180
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۱:۲۰
حماس با این انتخاب، یک پیام اختصاصی برای رژیم صهیونیستی نیز صادر کرد. این ضلع مهم محور مقاومت نه‌تن‌ها فردی خارج از غزه و دور از دسترس‌تر برای ترور را به ریاست دفتر سیاسی خود انتخاب نکرد بلکه در اقدامی که کمتر قابل پیش‌بینی بود،

 جوان آنلاین: مهدی جهان‌تیغی در کانال تلگرامی خود نوشت: انتخاب یحیی السنوار به‌عنوان رئیس دفتر سیاسی حماس، پیامی همزمان برای ایران و اسرائیل است. 
۱) رژیم صهیونیستی با ترور اسماعیل هنیه در تهران به دنبال خلق روایت‌های ابهام‌آمیز و اختلاف انگیز بود. اینک نه‌تن‌ها به این هدفگذاری دست نیافته بلکه اعضای حماس فردی را به ریاست دفتر سیاسی خود برگزیدند که همانند اسماعیل هنیه به ایران نزدیک بلکه در برخی مواضع و عملکرد‌ها به‌نوعی دیگر به ایران نزدیک‌تر است. یحیی السنوار در مبارزه راهبردی در میدان با رژیم صهیونیستی دارای محاسباتی بسیار نزدیک با اصول محاسباتی ایران است، بنابراین، این انتخاب معنادار و بااهمیت سیاسی در معادلات فلسطین، پیامی همزمان و مشترک ولی با دو معنای متفاوت برای ایران و اسرائیل محسوب می‌شود. 
۲) حماس با این انتخاب، یک پیام اختصاصی برای رژیم صهیونیستی نیز صادر کرد. این ضلع مهم محور مقاومت نه‌تن‌ها فردی خارج از غزه و دور از دسترس‌تر برای ترور را به ریاست دفتر سیاسی خود انتخاب نکرد بلکه در اقدامی که کمتر قابل پیش‌بینی بود، فردی از درون باریکه غزه را که در چند ماه گذشته در حال مبارزه رودررو با رژیم صهیونیستی بوده را به‌عنوان فرد محوری خود انتخاب کرده است. پیام صریح‌تر آن است که حماس نه‌تن‌ها عقب‌نشینی نکرده و منفعل نشده بلکه چند گام نیز به جلو برداشته است. 
۳) یحیی السنوار به‌عنوان فردی که از نزدیک سال‌ها در حال جنگیدن با رژیم صهیونیستی است، بیش از بسیاری دیگر می‌داند که نسبت حقیقی ایران با موضوع فلسطین چیست و چه سطح تفاوت بزرگی با دیگر کشور‌های حامی فلسطین دارد. اصولاً شاخه‌های نظامی گروه‌های مقاومت در میدان عمل دریافته‌اند که حفظ و تقویت ارتباط با ایران، واقعی‌ترین و بزرگ‌ترین کمک عملی به آرمان قدس شریف و آزادی فلسطین است.

برچسب ها: حماس ، بازتاب ، فلسطین
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار