کد خبر: 1244585
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰
معاون روابط عمومی کل سپاه:

جوان آنلاین: معاون روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی بازنده اقدام حماقت‌انگیز خود در حادثه به شهادت رساندن شهید هنیه است، گفت: به شهادت رساندن شهید هنیه کاری بسیار بزدلانه، ضعیف و حقیری از سوی رژیم صهیونیستی است که هنوز پاسخی از ایران دریافت نکرده، دچار فروپاشی شده‌اند. 
به گزارش سپاه نیوز؛ سردار سرتیپ دوم پاسدار علی‌محمد نائینی معاون روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار کرد: یکی از سرداران جبهه مقاومت را با یک عملیات تروریستی توسط رژیم سفاک صهیونیستی از دست دادیم، این کار صهیونیست‌ها بسیار بزدلانه، ضعیف و حقیر بود؛ اما هنوز پاسخ دریافت نکردند دچار فروپاشی شده‌اند و ترس و وحشت همه سرزمین‌های اشغالی را فراگرفته است. 
وی بیان کرد: موفقیت در جنگ زمانی است که قبل از اقدام نظامی، دشمن شما دچار فروپاشی روانی شده باشد، این نظریه عملیات روانی است که غربی‌ها در کتاب‌ها و آثارشان منتشر کردند. صهیونیست‌های تروریست هنوز نتوانسته‌اند چالش ناشی از نمایش قدرت جمهوری اسلامی را در وعده صادق و آثار و پیامدهایش را مدیریت کنند، عملیات زجرکشی صهیونیست ها، تولید وحشت، ترس از سرزمین‌های اشغالی، از زمان فرمان خون خواهی شروع شده است و این عملیات سنگین‌تر از اقدام نظامی علیه این‌ها است. 
سردار نائینی ادامه داد: این حماقت برای صهیونیست‌ها بسیار پرهزینه بود و در حال حاضر هم نمی‌دانند ساعت و روز و هفته‌های آینده باید در انتظار چه چیزی باشند؛ همه این مناطق اشغالی دچار التهاب و استیصال شده است، این سرآغاز یک داستان است و به اذعان سیاستمداران منطقه‌ای و غربی صهیونیست‌ها نمی‌دانند چه چیزی در انتظارشان هست.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار