انجمن کلیمیان ایران خواستار انتقام ایران از رژیمصهیونیستی شد.
به گزارش تسنیم، انجمن کلیمیان ایران طی بیانیهای ضمن محکومکردن ترور اسماعیل هنیه در تهران، خواستار انتقام ایران از رژیمصهیونیستی شد. متن بیانیه در ادامه میآید:
«ترور اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در تهران یک جنایت تروریستی و نقض صریح قوانین بینالمللی است. آن شهید مجاهد که از جمله پرچمداران نهضت آزادی قدس شریف بود، بارها در معرض شهادت قرار گرفت و با از دست دادن اعضای خانواده خود نیز از مقاومت و دفاع از مردم مظلوم غزه دست نکشید و صهیونیستها عاقبت با یورشی خائنانه وی را در مأمن خویش در تهران به شهادت رساندند.
جامعه کلیمیان ایران ترور اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس را به ملت قهرمان فلسطین و رزمندگان جبهه مقاومت و مقام معظم رهبری تسلیت گفته و بیصبرانه در انتظار پاسخی قاطع و درخور نسبت به این ترور خائنانه خواهد بود.»