کد خبر: 1242569
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۸
رییس سازمان ثبت احوال کشور:
رییس سازمان ثبت احوال کشور گفت: مدیریت دانش باید در سازمان ثبت احوال نهادینه شود و از ظرفیت دانش و تجربه نیروی انسانی برای پیشبرد اهداف سازمانی بهره گرفت.

جوان آنلاین: هاشم کارگر معاون وزیر کشور و رئیس سازمان ثبت احوال در نشست شورای راهبردی سازمان گفت: دوران خدمت اداری، مقطعی از زندگی است که نقطه شروع و یک نقطه پایان دارد و همه ما به نوعی این مسیر را طی نموده و امیدواریم این مسیر را با سرافزاری و سربلندی طی نماییم.

به گزارش روابط عمومی سازمان ثبت احوال، وی افزود: سازمان ثبت احوال یک سازمان تخصصی است و تلاش مجموعه مدیریت سازمان، استفاده از ظرفیت نیروی انسانی درون سازمانی بویژه تجربیات آنان و انتصاب مدیرانی توانمند و متخصص از بدنه سازمان بوده است که این اقدام در تاریخ ثبت احوال بی سابقه بوده و باعث گردیده مدیران با اشراف بر مجموعه و روند کارها، اقدامات مطلوبی در پشیبرد اهداف و ماموریت‌های سازمانی حاصل نمایند.

معاون وزیر کشور و رئیس سازمان ثبت احوال گفت: مدیریت دانش باید در سازمان ثبت احوال کشور نهادینه گردد و مدیران و کارکنان باید در طی سال‌ها خدمت، تجربه و دانش خود را به سایر کارکنان منتقل نمایند.

وی اظهار داشت: مرکز آموزش و پژوهش سازمان باید در راستای تولید دانش سازمانی و بهره برداری از تجربیات کارکنان از دانش و توانمندی نیروی انسانی متخصص استفاده نماید و مسیر را برای انتقال دانش و تجربه به درستی صورت دهد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار