کد خبر: 1237037
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۸
قائم مقام‌وزیر ارتباطات با اشاره به خرابکاری‌های صورت گرفته همزمان با انتخابات ریاست جمهوری گفت با تدابیر صورت گرفته خرابکاری‌ها تاثیر چندانی ندارد.

جوان آنلاین: امیر لاجوردی قائم مقام وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، درخصوص خرابکاری‌های صورت گرفته در روز ۸ تیر ماه همزمان با چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، اظهار کرد: خرابکاری‌های انجام شده در روز گذشته به این صورت بود که زمین را حدود یک تا یک و نیم متر حفر کرده بودند تابه فیبر دسترسی پیدا کنند.

به گزارش فارس، لاجوردی ادامه داد: این خرابکاری‌های در استان‌های مختلف در شمال و جنوب کشور رخ داده بود تا جایی که به پوشش محافظ فیبر برسند، در برخی موارد فیبر‌هایی که از لوله فلزی نیز عبور کرده بودند را با اره ببرند.

وی با بیان اینکه معمولا مسیر‌های بین شهری فیبر نوری مشخص است، گفت: مسیر فیبر‌ها اعلانات دارند و مشخص است، ولی ما برای اینکه مقاومت آن را در شرایط مختلف مثل همین انتخابات بالا ببریم تا جایی که نشان دهیم خرابکاری هم تاثیر مخربی ایجاد نمی‌کند، تدابیر دیگری داریم، زیرا با پنهان کردن مشکلی حل نمی‌شود.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ادامه داد: ما باید انقدر مسیر‌های موازی داشته باشیم که اگر یک نفر یا یک گروه بخشی از فیبر را قطع کرد، مشکلی برای شبکه پیش نیاید.

لاجوردی درباره اینکه آیا چنین ظرفیتی در کشور وجود دارد یا خیر؟ گفت: الحمدلله وضعیت در این بخش خیلی بهتر شده یعنی همین الان شاهدیم در انتخابات روز گذشته که برخی فیبر را قطع کردند، ولی ارتباطات با چالش مواجه نشد به این خاطر بود که مسیر جایگزین داشتیم خصوصا در استانی مثل استان سیستان و بلوچستان که معمولا مشکل جدی در آنجا داشتیم.

وی با اشاره به همکاری خوب استاندار محترم استان افزود: این بار خوشبختانه در استان سیستان و بلوچستان مشکل جدی وجود نداشت. لاجوردی گفت: در انتخابات روز گذشته ۹۹.۵ درصد بر بستر شبکه سیار و ۰.۵ درصد بر بستر ثابت بود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار