کد خبر: 1202582
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۰
اعتبارات و ارزان‌سازی حرف اول ورزش همگانی
اما یکی از مسائل مهم به‌زعم کلهر، ارزان‌سازی ورزش است: «در این زمینه در دو سال ابتدایی فعالیت دولت، تعرفه باشگاه‌ها را ثابت نگه داشتیم. همچنین بخشی از فضا‌های ورزشی را در اختیار هیئت‌ها قرار دادیم که باعث می‌شد استفاده از آن‌ها با قیمت ارزان‌تر باشد یا اینکه استفاده از برخی فضا‌ها رایگان شد
دنیا حیدری

جوان آنلاین: بازگرداندن ورزش به دوره قبل از کرونا، ارزان‌سازی ورزش و فرهنگ‌سازی، سه برنامه کلی و مهمی بوده که سینا کلهر، معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان از زمان ورود به وزارت ورزش در برنامه داشته که حالا معتقد است با توجه به بیانات رهبری این برنامه‌ها از این پس خیلی جدی‌تر پیگیری خواهد شد، خصوصاً که وزیر هم به برنامه‌ریزی در «گسترش ورزش همگانی» و همچنین «توسعه عدالت‌محور امکانات و تجهیزات ورزشی» تأکید دارد: «لزوم نتیجه گرفتن از فعالیت‌های ورزش همگانی، تراز‌شدن بودجه این بخش با حجم فعالیت‌هاست، اما در راستای گسترش ورزش همگانی اجرای دو طرح «خیابان ورزش» و «ورزش کارکنان دولت» را در برنامه داریم. علاوه بر آن، دو برنامه هویتی هم داریم؛ اول برنامه ورزش صبحگاهی و عصرگاهی و دوم پیاده‌روی خانوادگی که کرونا باعث تعطیلی آن‌ها شده بود. با این حال با اقدامات انجام شده وضعیت ۷ درصد بهتر از قبل است.».
اما یکی از مسائل مهم به‌زعم کلهر، ارزان‌سازی ورزش است: «در این زمینه در دو سال ابتدایی فعالیت دولت، تعرفه باشگاه‌ها را ثابت نگه داشتیم. همچنین بخشی از فضا‌های ورزشی را در اختیار هیئت‌ها قرار دادیم که باعث می‌شد استفاده از آن‌ها با قیمت ارزان‌تر باشد یا اینکه استفاده از برخی فضا‌ها رایگان شد. البته پیگیری ارزان‌سازی ورزش فقط در رابطه با مجموعه و فضا‌های در اختیار دولت امکانپذیر است و نمی‌توان بخش خصوصی را درگیر این موضوع کرد. تغییر ذهنیت و فرهنگ‌سازی هم اهمیت زیادی دارد، چراکه بسیاری از مردم ورزش را لوکس و غیرضروری می‌دانند و به همین دلیل باید ورزش را در سبد ذهنیت مردم جای داد. حل این موضوع که نوعی معضل برای ورزش همگانی است به فضاسازی محیطی و فرهنگ‌سازی نیاز دارد. این موضوع را طی دو سال گذشته به صورت جدی دنبال کردیم و حال با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری در پیگیری آن جدیت بیشتری به خرج می‌دهیم.»
کلهر، معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش، اما تأکید دارد که تراز شدن اعتبارات با برنامه‌های همگانی اهمیت بسیار دارد: «۱۴ هزار هیئت و ۲۷۰ رشته داریم، اما بودجه تخصیصی اصلاً تناسبی با این وسعت جامعه و حجم فعالیت‌ها ندارد. همیشه ورزش همگانی در سایه ورزش قهرمانی بوده و حتی بخشی از اعتبارات این بخش هم صرف ورزش قهرمانی شده است. برای گسترش ورزش همگانی باید میان اعتبارات و فعالیت‌های این بخش توازن لازم ایجاد شود، چراکه ورزش همگانی به‌طور مستقیم با سلامت مردم جامعه ارتباط دارد.»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار