کد خبر: 1194085
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۷
وزیر فرهنگ:
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص اعزام حج عمره گفت: تلاش می‌کنیم تا آغاز موسم حج واجب عدد قابل توجهی در حدود ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار نفر از هم وطنانمان را به حج عمره اعزام کنیم.

جوان آنلاین: محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه جلسه امروز چهارشنبه ۳ آبان ۱۴۰۲ هیأت دولت در جمع خبرنگاران و در خصوص اعزام حج عمره گفت: تلاش می‌کنیم تا آغاز موسم حج واجب عدد قابل توجهی در حدود ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار نفر از هم وطنانمان را به حج عمره اعزام کنیم.

به گزارش صداوسیما، وی در خصوص بازیگرانی که کشف حجاب کرده‌اند، تاکید کرد: همانطور که قبلاً هم اعلام کرده‌ایم این بازیگران نمی‌توانند فعالیت هنری داشته باشند، زیرا موضوع حجاب قانون کشورمان است و بنده خود بارها اعلام کرده ام که آن‌هایی که این موضوع را رعایت نمی‌کنند دیگر امکان فعالیت هنری ندارند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار