کد خبر: 1174045
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۵
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی چابک‌سازی و بهره‌مندی از تجربیات نیرو‌های بازنشسته را از رویکرد‌های سازمان تبلیغات اسلامی عنوان کرد.

به گزارش جوان آنلاین به نقل از فارس، حجت‌الاسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در دیدار با فعالان قرآنی، بودجه کم در حوزه قرآن را یادآور شد و اظهار کرد: محوریت قرآن در سازمان تبلیغات اسلامی مهم‌تر از هر امری است.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی لزوم دایر کردن محافل قرآنی را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: این برنامه و رویکرد باید با دیدگاه هر مسجد یک پایگاه قرآنی محقق شود.

وی چابک‌سازی را از دیگر رویکرد‌های سازمان تبلیغات اسلامی عنوان کرد و افزود: در این روستا یک سوم نیرو‌های بازنشسته جذب می‌شوند.

وی با تاکید بر لزوم بهره‌مندی از تجربیات نیرو‌های بازنشسته از تبلیغات اسلامی ادامه داد: تلاش می‌شود از مشورت نیرو‌های بازنشسته در راستای توسعه فعالیت‌های سازمان تبلیغات اسلامی استفاده شود.

قمی با تاکید بر مردمی بودن امر تبلیغ اسلام گفت: در این راستا باید شأن تبلیغ هم رعایت شود.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی لحاظ شدن جهاد تبیین را در امور تبلیغی مورد تاکید قرار داد و افزود: مبلغان در امور تبلیغی باید به این مهم توجه کافی داشته باشند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار