کد خبر: 1168847
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۰
معاون مرکز روسی برای آشتی در سوریه از آغاز مانور‌های مشترک هوایی روسیه و سوریه خبر داد.

به گزارش جوان آنلاین به نقل از تسنیم، «اولگ گورینوف»، معاون مرکز روسی برای آشتی طرف‌های متخاصم در سوریه اعلام کرد که مانور‌های روسیه و سوریه پیرامون کار مشترک هوانوردی و پدافند هوایی در سوریه از امروز چهارشنبه آغاز می‌شود.

گورینوف در این زمینه اظهار داشت: مانور‌های مشترک روسیه و سوریه از امروز ۱۵ تیرماه آغاز شده و به مدت ۶ روز ادامه خواهد داشت و قرار است در این رزمایش بر روی موضوعات مشترک هوانوردی، نیروها، تجهیزات دفاع هوایی، جنگ الکترونیک در پدافند هوایی کار شود.

وی در ادامه اعلام کرد: اخیرا ۹ مورد نقض ایمنی هوانوردی در حریم هوایی شمال سوریه توسط پهپاد‌های ائتلاف بین‌المللی به رهبری آمریکا ثبت شد.

این مقام روس گفت: افزایش تعداد پرواز‌های ناهماهنگ منجر به تشدید تنش می‌شود و به همکاری متقابل و سازنده کمکی نمی‌کند. وی در ادامه افزود: یادآوری می‌کنیم که طرف روسی مسئول ایمنی پرواز‌های ناهماهنگ پهپاد‌ها نیست.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار