کد خبر: 1150552
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۵
رئیس سازمان نوسازی شهر تهران از ارسال لایحه فروش متری مسکن به شورا در اردیبهشت خبر داد و گفت: به دنبال این هستیم که نقدینگی را در جامعه به سمت تولید مسکن ببریم.

به گزارش جوان آنلاین به نقل از فارس، مهدی هدایت در خصوص جزییات فروش متری مسکن گفت:  در فروش متری سهم‌الشرکه شهرداری تهران برای خانه‌دار کردن خانواده‌های کم‌درآمد به شیوه فروش متری  است و قرار است این کار در بورس عرضه شود.

رئیس سازمان نوسازی شهر تهران با بیان اینکه تمام اقدامات لازم برای فروش متری انجام شده است، گفت:  با این کار افرادی که در آمد کمتری دارند و با خرید متر به متر صاحب خانه می شوند.

وی اضافه کرد: شهرداری تهران در بحث رفع مشکل مسکن اقدام کرده و قرارگاهی هم در این زمینه تشکیل شده است و سازمان های مربوطه پای کار هستند.

به گفته هدایت، ما به دنبال مسکن استطاعت پذیر هستیم تا با این کار اقشار کم در آمد هم صاحب خانه شوند.

رئیس سازمان نوسازی شهر تهران اضافه کرد: با فروش متری مسکن سرمایه های مردم به این مسکن روانه و آنها می‌توانند بصورت  کم کم خانه خریداری کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار