کد خبر: 1095855
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۱
مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌شرقی گفت: در آذربایجان شرقی ۲۷۲ هزار نفر در این طرح ثبت نام کرده اند که از این تعداد پس از پایش، ۶۵ هزار نفر حائز شرایط شناخته شده اند.

امیر بخشی زاده در بازدید از طرح اقدام ملی مسکن و آزادراه مراغه-هشترود اظهار داشت: در بیشتر شهرهای استان زمین تامین شده و متاسفانه در شهر جدید شهریار مشکل کمبود زمین داریم.

وی گفت: خوشبختانه در شهرهایی مانند مراغه شاهد آغاز پروژه و موفقیت‌هایی در پیشرفت فیزیکی طرح اقدام ملی مسکن هستیم.

وی با بیان اینکه در مجموع برای پنج هزار و ۵۰۰ واحد در شهر مراغه ثبت‌نام شده است، افزود: در حال حاضر ۴۰۰ واحد از سوی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست.

وی اضافه کرد: ۵۰۰ واحد دیگر هم توسط شرکت تعاونی احداث خواهد شد که هم‌اکنون در مرحله خاکبرداری و آماده سازی است و مبلغی هم برای خاکبرداری بزودی تخصیص پیدا خواهد کرد.

وی ادامه داد: همچنین ۴ هزار و ۵۰۰ واحد هم در مرحله طراحی است که بزودی شاهد عملیات عمرانی آن هم خواهیم بود.

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌شرقی در بازدید از پروژه‌ آزادراه مراغه-هشترود نیز اعلام کرد: خوشبختانه ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه در نظر گرفته شده که در صورت تخصیص کامل ۴۸ کیلومتر از پروژه تا سال ۱۴۰۲ به بهره‌برداری خواهد رسید.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه نیز در این بازدیدها تاکید کرد: پروژه های مسکن ملی و آزادراه مراغه-هشترود از مهمترین پروژه‌های عمرانی شهرستان است که پیگیری مستمر آن در دستور کار فرمانداری قرار دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر