احمد حمزه زاده افزود: این تفاهم نامه سه جانبه در راستای مرمت، احیا و بهره برداری فرهنگی از این بنای تاریخی، روز گذشته توسط مدیران کل این ادارات و رییس دانشگاه فرهنگیان امضا شد.
وی اظهار داشت: دانشسرای تاریخی پسران تبریز تنها بنای باقی مانده از ۱۷ دانشسرای عالی احداث شده در دوره پهلوی اول است که در آن ها به تعلیم و تربیت فرهیختگان، دانشمندان و نخبگان ملی و بین المللی پرداخته می شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجانشرقی با بیان اینکه احیای بنای تاریخی و ایجاد موزه دانشسرای عالی تبریز از مهمترین اهداف این تفاهم نامه است، گفت: با توجه به قدمت تاریخی و ارزش این بنای باشکوه، انجام مطالعه و پژوهش های تخصصی، آسیبشناسی، استحکام بخشی، مرمت، احیا، بهرهبرداری کاربردی و ایجاد موزه دانشسرای عالی پسران تبریز در راستای حفظ و صیانت از آثار بجا مانده از تعلیم و تربیت فرهیختگان، دانشمندان و افراد برجسته تاریخ کشور در این دانشسرا از دیگر اهداف مفاد این تفاهم نامه است.
حمزه زاده ادامه داد: پس از اتمام مرمت و استحکام بخشی دانشسرای عالی تبریز توسط این اداره کل با تامین محتوای موزهای توسط آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان استان، موزه دانشسرای عالی پسران تبریز در این دانشسرا راهاندازی می شود.