کد خبر: 979598
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۲
شهروندان از تردد غیرضروری در سطح شهر خودداری کنند
سکون جوی موجب کاهش کیفیت هوا تا حد هشدار برای گروه‌های حساس در شهر‌های بزرگ شده است، توصیه می‌شود کودکان، بیماران تنفسی و قلبی و افراد مسن از تردد غیرضروری در سطح شهر خودداری کنند.
سرویس جامعه جوان‌آنلاین: امیر‌حسین نقشینه در تشریح آخرین وضعیت جوی کشور اظهار داشت: در ۲۴ ساعت آینده جوی پایدار در اغلب مناطق کشور حاکم است، در این راستا در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت، افزایش غلظت غبار و آلودگی هوا ادامه دارد.

کارشناس پیش‌بینی سازمان هواشناسی اضافه کرد: افزایش غلظت آینده آلاینده‌های جوی در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت نظیر تهران کرج اراک اصفهان و مشهد ادامه دارد.

وی بیان کرد: این موجب کاهش کیفیت هوا تا حد هشدار برای گروه‌های حساس شده است، در این راستا توصیه می‌شود کودکان، بیماران تنفسی و قلبی و افراد مسن از تردد غیرضروری در سطح شهر خودداری کنند.

کارشناس پیش‌بینی سازمان هواشناسی ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود روز آینده این شرایط با ورود سامانه بارشی تازه متفاوت شود.

نقشینه اظهار کرد: روز دوشنبه کشور بارش برف و باران در غرب، جنوب غرب، سواحل شمالی و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز و زاگرس مرکزی خواهیم داشت، همچنین دما نیز کاهش می‌یابد.

وی بیان کرد: روز دوشنبه ابتدا آسمان نیمه‌ابری و بعد بارش پراکنده در تهران خواهیم داشت، همچنین روز سه‌شنبه آسمان تهران ابری همراه با بارش باران خواهد بود.
منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار