کد خبر: 975537
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۸ - ۲۳:۵۷
دادستان کل کشور:
دادستان کل کشور در ابلاغیه‌ای به دادستان‌های عمومی و انقلاب سراسر کشور واگذاری کارت بازرگانی به غیر برای استفاده از مزایای آن را خلاف مقررات و ورود کالا از این طریق قاچاق اعلام کرد.
سرویس جامعه جوان آنلاین: حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری با اشاره به ابلاغیه ممنوعیت واگذاری کارت بازرگانی به غیر گفت: استفاده از کارت بازرگانی باید به افرادی که واجد شرایط و صاحب اصلی کارت هستند، محدود شود. وی با اشاره به ابلاغیه ممنوعیت واگذاری کارت بازرگانی به غیر اظهار کرد: در اجرای تبصره ۴ بند ۳ آیین‌نامه اجرایی ماده ۱۰ قانون صادرات و واردات مبنی بر اینکه «کسی حق استفاده از کارت بازرگانی دیگران را ندارد» به دادستان‌ها ابلاغ شده که نسبت به استفاده افراد از کارت‌های بازرگانی دیگران مراقبت‌های لازم را داشته باشند.

منتظری افزود: بر این اساس چنانچه فردی از کارت بازرگانی دیگران برای وارد کردن کالا استفاده کند، قاچاق تلقی خواهد شد و تحت تعقیب قرار خواهد گرفت.

دادستان کل کشور با تأکید بر اینکه اشخاص کارت بازرگانی خودشان را به دیگران منتقل نکنند، گفت: متأسفانه شاهدیم استفاده از کارت دیگران یکی از علل و اسباب جرائمی است که شکل می‌گیرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین منتظری تصریح کرد: با توجه به مبارزه با ورود کالای قاچاق، استفاده از کارت بازرگانی باید تنها به افرادی که واجد شرایط و صاحب اصلی کارت هستند، محدود شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار