کد خبر: 903267
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۸
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه مهاباد خبر داد:
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه مهاباد گفت: از آغاز سالجاری تاکنون 3 وقف جدید توسط واقفان خیراندیش به ارزش ریالی 1 میلیارد و 150 میلیون در سامانه ثبت شده است.

سید حسین مقتدر در گفت و گو با جوان با اشاره به این که نخستین وقف سالجاری توسط واقف خیراندیش عمر رحمانی به ثبت رسیده است، اظهار داشت: این واقف نیک اندیش منزل مسکونی به متراژ 500 متر مربع را با نیت خانه عالم در روستای کهنه ده شهر ویران به ارزش ریالی 500 میلیون وقف کرد.

وی افزود: علی خسرو کرد لاتینی نیز 6 دانگ یک قطعه زمین به مساحت 170 متر مربع را با نیت احداث خانه عالم روستای حاجی مامیان به ارزش ریالی 200 میلیون وقف کرد.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه مهاباد به وقف 1 قطعه زمین به متراژ 300 متر مربع توسط واقف نیک اندیش عزیزه رهبان اشاره کرد و گفت: ارزش ریالی این موقوفه که با نیت احداث مسجد زنانه حضرت فاطمه زهرا (س) به ثبت رسیده، 450 میلیون است.

وی خاطرنشان کرد: با احتساب سه موقوفه سال جاری، این شهرستان در مجموع 464 موقوفه و 1 هزار و 683 رقبه دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر