کد خبر: 879059
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۹
معاون استاندار سمنان:
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار سمنان گفت: پروژه‌های بخش معدن می‌تواند شرایط اقتصادی را متحول کند و باید مورد توجه قرار گیرد.

 جلسه کارگروه امور اقتصادی و اقتصاد مقاومتی استان سمنان با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار سمنان در محل سازمان برنامه و بودجه این استان برگزار شد.
در هشتمین جلسه کارگروه امور اقتصادی و اقتصاد مقاومتی استان سمنان، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار سمنان بر لزوم توجه به شعار سال رهبری در این استان تاکید کرد.
آقامحمد همتیان آخرین وضعیت 30 پروژه مهم و تاثیرگذار صنعتی، معدنی و کشاورزی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان سمنان را در این نشست بررسی کرد.
وی همچنین با اشاره به لزوم توجه به اقتصاد و معیشت مردم در شرایط کنونی، خواستار همکاری دستگاه‌های اجرایی استان سمنان برای اجرای طرح‌های اقتصاد مقاومتی شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار سمنان، توجه به منویات و فرمایشات رهبری را در حوزه اقتصاد و عمل به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی راهگشای مشکلات امروز کشور دانست.

همتیان تأکید کرد: پروژه‌های بخش معدن می‌تواند شرایط اقتصادی را متحول کند و باید مورد توجه قرار گیرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار