محمدحسین محمدی در گفتوگو با جوان در کردستان اظهار کرد: برای تداوم و ارتقای کیفی خدمات در آینده، نیازمند سرمایهگذاری هستیم و از آنجا که نمیتوان تنها به منابع عمومی اتکا کرد، لذا باید به سمت جذب سرمایهگذاری بخش خصوصی و استفاده از مشارکت مردم در این زمینه برویم که این مسئله در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود: آبفا کردستان به لحاظ توان تخصصی و کارآیی و متناسب با اهمیت خدماتی که به مردم ارائه میدهد از توانمندترین دستگاههای استان است.
وی با بیان اینکه آبفا کردستان در میان شرکتهای آب و فاضلاب شهری سطح کشور نیز جایگاه خوبی دارد، گفت: از مهمترین دلایل این مدعا، زیر پوشش قرار دادن ۱۰۰ درصد جمعیت شهری استان در حوزه تأمین آب، جمعآوری فاضلاب ۹۲ درصد جمعیت زیرپوشش و همچنین زیر پوشش قرار دادن بیش از ۷۰ درصد جمعیت شهری در حوزه تصفیه فاضلاب است.
مدیرعامل آبفا کردستان یادآور شد: علاوه بر این پارامترها در شاخصهای دیگری نیز که ملاک ارزیابی شرکتهای آب و فاضلاب هستند، آبفا کردستان با توجه به پویایی و توجه به ارتقای بهرهوری و همچنین پرداختن به آموزش، تحقیقات و حرکت به سمت تأمین منابع مالی جدید توانسته است در تمام شاخصهای ارزیابی شده در کشور، جایگاه مناسبی داشته باشد.
محمدی تصریح کرد: با توجه به تواناییهای موجود، انتظارها فراتر از وضعیت فعلی است که انشالله با تحقق برنامههای آینده، شرکت در جایگاه شایسته خود در صنعت قرار خواهد گرفت.
وی خاطرنشان کرد: معتقدم نیروی انسانی، موتور محرکه و راهبر هر مجموعهای است و خوشبختانه نیروی انسانی توانمند و مستعدی در شرکت وجود دارد که بزرگترین فرصت و سرمایه ما است و با ساماندهی مناسبتر و بهرهوری مطلوبتر از نیروی انسانی، خواهیم توانست گامهای بیشتر و بزرگتری در تحقق اهداف شرکت و خدماترسانی مطلوبتر به مردم برداریم.
وی یادآور شد: از دیگر فرصتهای ما در آبفا کردستان، توان فنی و تخصصی موجود در مجموعه است و در این زمینه در کشور حرفهای زیادی برای گفتن داریم.
مدیرعامل شرکت ابفای کردستان بیان کرد: برنامهریزی مناسب شرکت در استفاده از منابع و کمترین بهای تمام شده آب و خدمات دفع فاضلاب در سطح کشور و همچنین عملکرد مطلوب در اجرای پروژهها و حرکت رو به جلو در امور بهرهبرداری از دیگر ویژگیهای ممتاز مجموعه آب و فاضلاب شهری استان است.
محمدی اظهار کرد: در کنار این موارد، همراهی مردم استان و درک شرایط خاص شرکت از سوی آنها و نیز تعامل دوطرفه ایجاد شده از ظرفیتهای مثبت در مجموعه برای پیشبرد مقاصد است؛ همچنین با توجه به اینکه مجموعه مدیریت استان برای توسعه کردستان دلسوزانه کار میکنند و ما هم بخشی از این توسعه هستیم، لذا این ظرفیت نیز برای شرکت، جایگاه و اهمیت ویژهای دارد.
وی گفت: البته در این میان، تهدیدها و دغدغههایی نیز وجود دارد، به عنوان نمونه تغییرات اقلیمی که در کشور و منطقه در حال رخ دادن است، حوزه عمل ما را نیز تحت تأثیر قرار میدهد و ممکن است در آینده با تغییر کیفیت آب و یا کمبود منابع آب مواجه شویم که مواجهه با این شرایط، آمادگیهای خاص خود را میطلبد.