کد خبر: 775633
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۰
معاون امور عمرانی استاندار خوزستان تاکید کرد:
معاون امور عمرانی استاندار خوزستان ضمن اعلام مخالفت با تردد خودروهای عراقی در بازه زمانی 25 اسفندماه تا 15 فروردین، گفت: زمانی درآمد آنان ارزشمند است که مسافران راهیان نور و نوروزی استان احساس امنیت داشته باشد که با وجود تانکرهای عراقی داشتن احساس امنیت در جاده‌ها بسیار مشکل است.
 احمد سیاحی در مراسم افتتاح دفتر نمایندگی انجمن طرفداران ایمنی راه‌ها و مانور ایمنی راه با بیان اینکه نفت، کشاورزی، آب و برق و سایر موارد زمانی ارزشمند هستند که منافع آن به استان برسد، اظهار کرد: بر اساس اعلام وزیر راه و شهرسازی شعار سفرهای نوروزی سال 95، نوروزی شاد با سفرهای ایمن است.
وی افزود: تعداد کشته‌های حوادث رانندگی در جهان به ازای هر 10 هزار نفر 9 نفر، در کشورهای اروپایی 13 نفر و در کشور جمهوری اسلامی 37 نفر است.
سیاحی بیان کرد: همه دولت‌ها وظیفه دارند که کلیه زیرساخت‌های امنیتی و رفاهی را برای مردم ایجاد کنند و موضوع ارتقای ایمنی راه‌ها و تامین آسایش در راه‌های کشورها یکی از وظایف اولیه دولت‌ها محسوب می‌شود.
وی افزود: ارتقای ایمنی راه‌ها با جدیت از سوی استاندار خوزستان پیگیری می‌شود و ما شاهد اهتمام ویژه و جدی سایر اعضای کمیسیون ارتقای امنیت راه‌ها در استان هستیم.
سیاحی تصریح کرد: خوزستان باید به صورت ویژه در یک پکیج خاص دیده شود زیرا 20 درصد حمل و نقل سنگین کشور در جاده‌های استان انجام می‌شود و همچنین وجود 8 بندر، 2 پایانه مرزی و سهم استان در صادرات و واردات و دیگر بخش‌ها از ظرفیت‌های استان محسوب می‌شود.
وی عنوان کرد: خوزستان سالانه میزبان حدود 3 میلیون 600 هزار نفر زائران راهیان نور است و علاوه بر کارهای انجام شده قبلی همچنان جا دارد که اقدامات دیگری در زمینه جاده‌ها انجام شود.
معاون امور عمرانی استاندار خوزستان با اشاره به عوامل تأثیرگذار در تصادفات گفت: انسان 52 درصد، جاده 30 درصد، وسایل نقلیه 13 درصد و سایر عوامل 5 درصد در ایجاد تصادفات موثر هستند.
سیاحی ادامه داد: کمیسیون ارتقای ایمنی راه‌های خوزستان در مقوله انسان و جاده اقدامات بسیار مهمی انجام داده است و در سال گذشته برای 1650 نفر از بهیاران، پرستاران، فرمانداران و روسای دستگاه‌های اجرایی، کلاس های آموزشی برگزار شد.
وی عنوان کرد: تلاش و همکاری پلیس راه و راهور مبنی بر آموزش‌های جدی در صدا و سیما و مدارس به این دلیل است که اصل مطلب در این زمینه، آموزش است و امروز با اعداد و ارقام می‌توان ثابت کرد که استان خوزستان با همه محدودیت‌ها، کمبودها و مشکلات و نواقصی که وجود دارد، می‌تواند در بخش پلیس راه رتبه اول را کسب کند.
سیاحی با بیان اینکه هر فردی که در جاده‌های خوزستان تردد می‌کند باید شاهد جاده‌هایی ایمن باشد، گفت: در سال 92 تعداد کشته‌های درون شهری استان که مورد تأیید پزشک قانونی و پلیس راه و راهور نیز است، 236 نفر بوده است و سال 93 با 207 کشته، کاهش 29 نفری تلفات حوادث رانندگی شاهد بوده‌ایم.
همچنین در ادامه این مراسم منوچهر رحمانی، مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان اظهار کرد: هدف این همایش و مانور نشان دادن قدرت و فرماندهی و هماهنگی استان و میزان آمادگی اعضای کمیسیون ایمنی راه‌ و دستگاه‌های مرتبط بوده است.
وی افزود: هدف دیگر این است که باید در همه جای استان یک باور ملی درباره ایمنی راه‌ها شکل بگیرد زیرا حفظ جان انسان‌ها به همان اندازه که از میراث فرهنگی حفاظت می‌کنیم، بسیار مهم است و لازم است از مشارکت مردم در کاهش تصادفات جاده‌ای استفاده شود.
رحمانی تصریح کرد: امروز شاهد راه اندازی انجمن جمعیت طرفداران ایمنی راه‌های استان خواهیم بود و همچنین در طول یکسال گذشته سازمان‌های مختلف از جمله هلال احمر و سازمان حمل و نقل، اورژانس جاده‌ای و سایر دستگاه‌ها تلاش بسیاری کردند.
وی بیان کرد: کمیسیون ایمنی راه‌های کشور در سال 82 با تصویب هیات وزیران آغاز به کار کرد و طی دو سال گذشته به شدت در استان خوزستان جدی گرفته شد و در طرح نوروزی 94 علیرغم همه مشکلات از 25 اسفند 93 تا 16 فروردین 94 تعداد تصادفات فوتی 48 درصد کاهش داشته است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان خوزستان اظهار کرد: سال 95 سالی است که باید به طرح جامع ایمنی راه‌ها سرعت بخشیده شود و از مردم جهت مشارکت بیشتر دعوت کنیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها