کد خبر: 773435
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۷
مشاور مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خوزستان :
مشاور مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خوزستان گفت: حضور کاروان های راهیان نور در مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس خوزستان از ابتدای امسال تاکنون در مقایسه با مدت مشابه پارسال بیش از 10 درصد افزایش یافت.
عبدالمجید عقیلی افزود: با توجه به شرایط خوب و مساعد آب و هوا در خوزستان حضور کاروان های راهیان نور و بازدیدکنندگان در این مناطق افزایش یافته است.
وی حضور روزانه اعضای کاروان های راهیان نور در این مناطق را سه تا پنج هزار نفر خواند و گفت: پس از ایام دهه مبارک فجر شاهد افزایش حضور کاروان های راهیان نور و بازدیدکنندگان مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس خوزستان هستیم و پیش بینی می شود حضور روزانه اعضای کاروان های راهیان نور در این مناطق در اسفند و نزدیکی عید نوروز روزانه به 12 تا 15 هزار نفر برسد.
وی حضور و بازدید اعضای کاروان های راهیان نور از موزه دفاع مقدس خرمشهر را نیز سه تا چهار هزار نفر دانست و گفت:عمده اعضای کاروان های راهیان نور را نوجوانان و جوانان و قشر دانشجو و دانش آموز تشکیل می دهند.
مشاور مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خوزستان افزود:پارسال حدود 4.5 میلیون نفر اعم از کاروان های راهیان نور و مهمانان نوروزی از مناطق عملیاتی دفاع مقدس در این استان دیدن کردند.
عقیلی اظهارکرد: حضور خانواده های معظم شهدا و ایثارگران و اقشار مختلف از مردم ، مسئولان و مدیران دستگاه های اجرایی و نهادهای کشوری و فرماندهان نظامی بویژه فرماندهان دوران دفاع مقدس در این روزها جاذبه های فرهنگی را بوجود آورده است.
وی افزود: عمده یادمان ها در سطح خوزستان با همکاری متولیان این یادمان اعم از سپاه و ارتش، خدمات فرهنگی، رفاهی و بهداشتی را با تمام توان خود به کاروان های راهیان نور و بازدید کنندگان ارائه می دهند.
وی گفت: حضور خود جوش و بدون برنامه ریزی به صورت خانوادگی با امکانات شخصی در این مناطق، نسبت به سال های گذشته افزایش بیشتری یافته که برای ارائه خدمات به این گونه افراد باید در بخش های فرهنگی، رفاهی، بهداشتی و موارد دیگر برنامه ریزی شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها