مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت در توضیح بیشتر در این باره گفت: این واحد از دو ماه پیش فعال و در اولین گام بازسازی و احیا 10 قلم قطعات مختلف در دستور کار قرار گرفت.
مهندس مهدی عرشیان افزود: برآوردها نشان می دهد که راه اندازی این واحد می تواند سود و صرفه اقتصادی قابل توجهی برای شرکت در برداشته باشد و از قطعات و تجهیزات مستعمل استفاده بهینه به عمل آید.
وی اظهار کرد: تاکنون بازسازی اقلامی از بخش های عملیات سیمانکاری، حفاری با هوا، عملیات، برق، ابزار دقیق مدیریت تعمیرات و لوله گذاری چاه در لیست بازسازی ثبت شده است.
عرشیان گفت: از جمله این ادوات می توان به بازسازی 11 عدد انواع فلوئیدایند (مربوط به عملیات سیمانکاری)، 40 عدد شیر فشار قوی یک و 2 اینچ، 30 کلاهک دوار، 12 ماژول پمپ سیال، قطعات دو دستگاه ژانراتور، قطعات ایرپمپ کومی یونیت و شافت سیلندر و بازسازی آچار هیدرولیکی اشاره کرد.
مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به مشارکت شرکت های بخش خصوصی داخلی در انجام بازسازی این قطعات، افزود: براساس محاسبات به عمل آمده قیمت تامین و یا ساخت قطعات پیش گفته بیش از 15 میلیارد ریال برآورد شده بود که با 4 میلیارد و 711 میلیون ریال بازسازی و نوسازی و وارد چرخه عملیات شد.