وی با اشاره به حفاری و تکمیل چاه های گازی در فازهای یک، 5، 9 و 10، 12و 17 و 18 طرح توسعه میدان پارس جنوبی، اظهار کرد: این شرکت هم اکنون نیز در پروژه های حفاری متعددی از جمله میدان های آزادگان جنوبی، یاران جنوبی، آذر و همچنین فاز 14 پارس جنوبی حفاری بیش از 120 حلقه چاه اکتشافی، توسعه ای و تعمیری را بر عهده دارد که از این تعداد افزون بر 110 حلقه چاه های توسعه ای است.
بهمنی ضمن قدردانی از همدلی و همراهی مقام عالی وزارت نفت، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و مدیران شرکت های بهره برداری طرف قرارداد، توضیح داد: در پروژه های کلید در دست تمامی خدمات شامل مهندسی، برنامه ریزی، اجرا، تامین کالا و مواد، ارائه خدمات فنی و مهندسی و تامین دکل بر عهده این شرکت است.
توجه به ساخت داخل و توفیق در بومی سازی افزون بر 18 هزار و 500 قطعه راهبردی صنعت حفاری، همکاری با بیش از 10 دانشگاه و مراکز علمی و پژوهشی کشور ، توجه به امر آموزش و بالابردن سطح علمی و دانش فنی کارکنان، توانایی پاسخگویی به برنامه های آتی شرکت ملی نفت ایران در بحث توسعه فعالیت های حفاری، افزایش تعداد دکل های دریایی و وضعیت ساختار شرکت از دیگر موضوعاتی بود که از سوی بهمنی مطرح شد.