منوچهر رحمانی در حاشیه آیین بهره برداری از پروژه چهار خطه بهبهان - رامهرمز از سه راهی امیر حاضر به سمت رامهرمز اعتبار این پروژه ها را یک هزار و 250 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: با اجرا و بهره برداری از این پروژه ها برای یک هزار و 828 نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم فرصت اشتغال ایجاد شده است.
وی این پروژه ها را شامل احداث، بهسازی، روکش آسفالت، ترمیم، اصلاح هندسی راه ها و رفع نقاط حادثه خیز اعلام کرد و ادامه داد: این پروژه ها در محورهای اصلی و روستایی در شهرستان های اندیمشک، دزفول، شوشتر، هفتگل، دشت آزادگان، هندیجان، آبادان، حمیدیه، رامهرمز و 11 شهرستان دیگر اجرا شده است.
رحمانی محل اعتبارت هزینه شده برای این پروژه ها را ملی و استانی عنوان کرد و گفت: تکمیل پروژه های نیمه تمام با استفاده از امکانات و اعتبارات موجود اولویت وزارت راه و شهرسازی در خوزستان است.
وی اضافه کرد: برای پروژه چهارخطه بهبهان – رامهرمز، 30 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده و این پروژه در مدت هشت ماه به طول چهار هزار و 300 متر اجرا شد.
رحمانی درباره دو پروژه دیگر راه که یکشنبه در هندیجان و هویزه به بهره برداری رسید، گفت: این پروژه ها شامل مرحله نخست جاده های آنتنی(دسترسی روستایی) و احداث، بهسازی و آسفالت محور امام زاده میر رحمان (میر نعمان) به طول هفت کیلومتر و اعتبار 21 میلیارد ریال و بهسازی و آسفالت محور قدیم هویزه - مزار شهدا به طول چهار کیلومتر با اعتبار 23 میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی و ملی و ماده 180 است.
وی افزود: مسیر امام زاده - میر رحمان یک محور گردشگری، زیارتی است که با بهره برداری از آن یک مسیر دسترسی ایمن برای دامداران، کشاورزان و روستاییان منطقه ایجاد شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان اظهار کرد: با بهسازی و آسفالت محور قدیم هویزه - مزار شهدا، تردد کاروان های راهیان نور و ساکنان 10 روستای واقع در مسیر تسهیل شده است.