کد خبر: 723738
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۲
در اهواز برگزار شد:
سمینار علمی آموزشی مدیریت دانش خوردگی با هماهنگی مدیریت پژوهش ، فناوری و مهندسی ساخت شرکت برگزار گردید.

در این سمینار دکتر رضا جواهر دشتی در خصوص مبحث دانش خوردگی اظهار کرد : مدیریت دانش خوردگی را از دو جنبه فنی و مدیریتی می توان مورد بررسی قرار داد.

وی افزود : اهمیت خوردگی در کشور ما بسیار زیاد است و سالیانه میلیاردها تومان ضرر خوردگی به صنایع کشور وارد می شود.

دکتر دشتی بیان کرد : مدیریت دانش خوردگی بسیار در صنایع نفت وگاز با اهمیت می باشد و تاکنون سمینارهای مختلف در این رابطه برگزار و کتاب و مقالات متعددی چاپ شده است.

وی تصریح کرد : یک درصد از مسائل خوردگی فنی است و 99 درصد دیگر به عوامل انسانی و مدیریتی بر می گردد، بر این اساس مدیریت ، راهبری و استفاده از ابزارهای مناسب بسیار حائز اهمیت می باشد.

دشتی تعریف سیستم خوردگی ، شفافیت ،استفاده از اطلاعات و مدل سازی و ارتباط ارگانیکی را از اصول مدیریت دانش خوردگی عنوان کرد و گفت : مدیران می توانند در سطح کلان این کار را برنامه ریزی و پیش بینی کرده و با رعایت نکات پیشگیری از بسیاری  مسائل مرتبط جلوگیری نمایند.

دکتر دشتی با اشاره به تاثیر خوردگی فلزات بر محیط زیست گفت: خوردگی باید کنترل شود و اگر به دلایلی مواد شیمیایی وارد محیط زیست گردند، اکوسیستم را مورد تهاجم قرار می دهند ، حتی خوردگی تنها با محیط زیست ارتباط ندارد و می تواند با مدیریت انرژی نیز مرتبط باشد.

وی خاطرنشان کرد : در سطح بین المللی هر 90 ثانیه یک تن فولاد در اثر خوردگی از بین می رود و انرژی که برای یک تن فولاد مورد استفاده قرار می گیرد معادل انرژی یک خانواده است که سه ماه مصرف می کند.

دکتر دشتی در خاتمه بیان کرد : کنترل خوردگی و پیشگیری بطور مستقیم بر محیط زیست و مدیریت انرژی تاثیر دارد زیرا خوردگی یک مسئله چند وجهی است که از ابعاد مختلف بر سلامت انسان موثر میباشد.

گفتنی است؛ در این سمینار مباحث اهمیت خوردگی و ضررهای زیست محیطی-مالی و جانی ناشی از آن در ایران و جهان، مدیریت دانش خوردگی و تعریف زبان مشترک بین مدیران و کارشناسان فنی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

  

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها