زهرا رضایی با بیان اینکه برای رفع مشکلات مربوط به بانوان استان کارگروه های مختلفی باید تشکیل شود خبر داد اظهار داشت: یکی از این کارگروه ها در مدت هر دو ماه جلساتی منظم با حضور بانوان برگزار می کند و به بررسی و بیان مشکلات هم استانی ها می پردازد.
این عضو شورای شهر افزود: تعداد قابل توجهی از زنان سرپرست خانوار در استان زندگی می کنند که نیاز است با هماهنگی دستگاه های مختلف و برنامه های کارشناسی جهت حمایت از این بانوان تدوین و اجرای شود.
وی با توجه به اینکه شرایط پارک کوثر مناسب بانوان نیست بیان کرد: این پارک به عنوان پارک بانوان شناخته می شود اما نیازها را برای ایجاد فضای راحت و مناسب برای آنان برآورده نمی کند.
نماینده بانوان کارآفرین نیز با اشاره به معرفی کمیسیون بانوان اتاق تعاون عنوان کرد: مشکل اصلی کسب و کارهای بانوان در دو زمینه تبلیغات و بازاریابی است.
عضو شورای شهر خاطرنشان کرد: جهت توسعه کسب و کار و کارآفرینی بانوان در استان ایجاد بازارچه به صورت متمرکز جهت عرضه مستقیم محصولات آنان، ایجاد مجتمع های کارگاهی جهت استقرار کسب و کارهای بانوان و حمایت از بانوان کارآفرین و تعاون گر جهت حضور در نمایشگاه های داخلی و بین المللی می تواند تاثیر به سزایی داشته باشد.
زهرا رضایی یاد آور شد: جهت ارائه و معرفی محصولات بانوان کارآفرین 10 بازارچه در مراکز شهرستان های استان بوشهر و تعاون گر ایجاد شود.
وی ادامه داد: یکی دیگر از مصوبات جلسه تاسیس 10 پلاژ در استان است که 3 پلاژ ویژه بانوان خواهد بود و همچنین مقرر شد مناسب ترین مکان به سرمایه گذار بخش خصوصی جهت احداث پارک آبی، معرفی شود.
سعید آزادشهرکی شهردار مرکزی و خداکرم ایزدپناه شهردارهای منطقه دو بوشهر نیز مسائلی در رابطه با تغییر کاربری رستوران واقع در پلاژ بانوان و بهبود وضعیت تنها تفریح گاه خاص بانوان بیان کردند.
کمال صالح احمدی نماینده اداره ورزش و جوانان افزود: تنها سه درصد از فضای ورزشی استان به زنان اختصاص دارد و باید توجه جدی به این موضوع صورت گیرد.
بر اساس این گزارش موضوعات کلی این جلسه با سه محور اصلی ایجاد پارک بانوان، رسیدگی به بانوان کارآفرین و رسیدگی به ورزش بانوان بود. در این جلسه شاپور رستمی، معاون عمرانی استانداری تاکید کرد: ظرف مدت دو ماه باید مطالعات لازم در خصوص مصوبات صورت گیرد و در راستای تحقق خواسته های بانوان که نیمی از شهروندان استان را تشکیل می دهند اقدام شود.