کد خبر: 654139
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۰
مدير كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان سمنان:
مدير كل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان سمنان گفت: استان سمنان مهد هنر و هنرمند پرور، عارف پرور و شاعر پرور است.
«محمدحسين بحرالعلومي» در نشست صميمانه با هنرمندان صنايع دستي شاهرود، گفت: استان سمنان از نظر جاذبه هاي طبيعي و گردشگري نيز از نادرترين استانهاي كشور است و از نظر تعداد آثار تاريخي در رديف 10 استان اول كشور قرار دارد.

وي با بيان اينكه اين استان تا كنون به خوبي معرفي نشده است، افزود: اين اداره كل درصدد رشد و توسعه صنعت گردشگري استان است.

بحرالعلومي با تاكيد بر اينكه توسعه گردشگري زمينه ساز توسعه اقتصادي و حمايت هر چه بيشتر از هنرمندان و هنر صنايع دستي است، گفت: حمايت از هنرمندان صنايع دستي نيز از جمله اهداف مهم اين اداره كل است.

وي از رايزني با شوراي شهر تهران براي اختصاص فضايي به صورت بازارچه يا در فرهنگسراها براي عرضه و نمايش صنايع دستي استان سمنان خبر داد و افزود: نمايش آثار هنرمندان استان در ميدان عتيق اصفهان نيز از برنامه هاي در دست اقدام است.

هنرمندان صنايع دستي شهرستان شاهرود در اين نشست خواستار اختصاص بازارچه هاي دائمي و فصلي براي عرضه صنايع دستي، استفاده از توانمندي هنرمندان در زيباسازي شهر و طراحي و ايجاد مبلمان شهري و حمايت ساير دستگاههاي اجرايي از هنرمندان صنايع دستي شدند.در پايان اين نشست، از هنرمندان پيشكسوت صنايع دستي شاهرود تجليل شد. چهار هزار و 500 هنرمند صنايع دستي در 52 رشته صنايع دستي در استان سمنان فعاليت دارند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار