به منظور رفع كمبود فضاي آموزشي در برخي مناطق، ظرفيت خالي مدارس غيرانتفاعي در آن مناطق از سوي آموزشوپرورش خريداري شده و به صورت رايگان در اختيار دانشآموزان قرار ميگيرد.
به گزارش «جوان»، علياصغر فاني، سرپرست وزارت آموزش و پرورش روز گذشته در حاشيه مراسم آغاز سال تحصيلي پرديسهاي دانشگاه فرهنگيان درباره طرح خريد ظرفيت خالي مدارس غيرانتفاعي، با اعلام اين خبر گفت: هنوز دستورالعمل اين موضوع را ننوشتهايم، اما خريد ظرفيت خالي مدارس غيرانتفاعي، را به صورت يك سياست در كميته توسعه مشاركتهاي آموزش و پرورش دنبال ميكنيم. وي افزود: اجرايي شدن اين موضوع نيازمند تدوين دستورالعملهاست بنابراين تصور ميكنيم كه اجراي آن به سال تحصيلي آينده موكول شود.
فاني با اشاره به اينكه خريد ظرفيت خالي مدارس غيرانتفاعي در مناطقي كه فضاي آموزشي كم است، اجرا ميشود، گفت: در مناطقي كه كمبود فضاي آموزشي احساس مي شود، دانشآموزان را به مدارس غيرانتفاعي معرفي مي كنيم و هزينه آنها نيز توسط آموزش و پرورش تأمين ميشود.
ثبتنام «دانشآموزان بدون شناسنامه» در مدارس
سرپرست وزارت آموزشوپروش ادامه داد: بر اساس مصوبه شوراي عالي آموزش و پرورش، به مديران مدارس اجازه داده ميشود كه دانشآموزان را بدون شناسنامه ثبتنام كنند، اما بايد دانشآموزان در مهلتي معين، شناسنامه خود را ارائه دهند.
پيگيري از طريق قوه قضائيه براي خانوادههايي كه نميگذارند فرزندشان تحصيل كند
سرپرست وزارت آموزش و پرورش در خصوص ثبتنام دانشآموزان بدون شناسنامه در مدارس اظهار داشت: دانشآموزي كه شناسنامه ندارد در مدرسه ثبتنام ميشود اما چون بايد براي وي كارنامه صادر شود حتماً بايد شناسنامه خود را به مدرسه ارائه دهد.
وي ادامه داد: بر اساس مصوبه شوراي عالي آموزش و پرورش، به مديران مدارس اجازه داده ميشود كه دانشآموزان را بدون شناسنامه ثبتنام كنند اما بايد در مهلتي معين، شناسنامه خود را ارائه دهند.
فاني در پاسخ به اين پرسش كه آموزش و پرورش چه برنامهاي براي خانوادههايي كه اجازه تحصيل به فرزندان خود را نميدهند پيشبيني كرده است، گفت: مواردي در برنامه چهارم توسعه پيشنهاد شد و مجلس تصويب كرده است منتها در سالهاي گذشته اجرا نشده است. اگر لازم باشد اين مصوبه برنامه چهارم را تسري ميدهيم و از طريق قوه قضائيه دنبال ميكنيم.