یاور محمدحسینی گفت: این ضریب نفوذ در آغاز خصوصیسازی شرکت مخابرات حدود 30 درصد بوده که در یک جهش دو برابری این رقم به 67.04 درصد رسیده است.
وی با اعلام اینکه در حال حاضر 837 هزار شماره تلفن همراه در استان اردبیل فعال است، افزود: تعداد تلفن مشغول به کار ثابت در استان 398 هزار شماره تلفن میباشد که ضریب نفوذ در این زمینه نیز حدود 31 درصد است.
محمدحسینی از دو برابر شدن سایتهای بی.تی.اس در سالهای اخیر خبر داد و افزود: با تلاش و کوشش دولت تعداد سایتهای بی.تی.اس در سطح استان اردبیل به 414 مورد رسیده است.
این مسئول با اشاره به اینکه در حال حاضر 320 دفتر آی.سی.تی روستایی و 123 دفتر آی.سی.تی شهری فعالیت میکنند، اضافه کرد: تاکنون کارکنان 374 دفتر مخابرات روستایی شهرستان خلخال زیر پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار گرفتند تا از مزایای آن استفاده کنند.
وی افزود: در ارائه خدمات اینترنت به مناطق روستایی با هیچ مشکل و محدودیتی روبهرو نیستیم و در بسیاری از مناطق روستایی پرجمعیت شرکت مخابرات در حال واگذاری اینترنت پرسرعت است.
محمدحسینی تعداد مشترکان اینترنت پرسرعت را بیش از 26 هزار مشترک اعلام کرد و افزود: این رقم به سرعت در حال افزایش و جهت است تا یک روند توسعهای را در این حوزه شاهد و ناظر باشیم.